СКАНДАЛНО! Скандалният масов приватизатор Борис Бояджиев мълчи къде са крадените бонови книжки на троянци…!!! Бояджиев, мълчи къде са откраднатите милионни и милиарди на съгражданите ни, на троянци … пътищата водят към модерното БКП наречено Да(Й) България! Сезон 2, Епизод 1


Въпреки заплахите, които получих от Борис Бояджиев, аз няма да престана да ви информирам за разбойническата приватизация, извършена от него. Ще продължа въпреки безпокойството, страха и унижението, на което бях подложен от него. Няма да ме спре нито фактът, че се укрива от полицията, която го търси, за да го предупреди да спре да се саморазправя с мен, нито мутренския му подход, нито цинизма му, защото истината е над всичко.


На снимката: Калоян Милков Янков

Защото всичко, което пиша се позовава на информация, която ми е предоставена на хартия от граждани, пожелали да останат анонимни, поради мракобесната принадлежност на Борис Бояджиев към ДС. Имаме дори и документи за неговите посегателства върху лица. За схемите му, за наглостта му, за грабежите от него и фирмите му, за ченгеджийските номера типични за ДС, за мутренския му подход, за цинизма му и т.н. Борис Бояджиев е изпечен в ченгеджийските номера и това е така заради профила му и принадлежността му към ДС на БКП, нещо което афишира навсякъде.


Борис Бояджиев не бил викан нито веднъж по досъдебното производство за откраднати хиляди акции, респ. бонови книжки на троянци – елпромци водено от СГП! Борис Бояджиев мълчи по тази тема, а защо ли?! Нещо повече делото било потулено, за да бъде прекратено през 2014г. поради изтичане по давност! Потърпевшите са много, но Борис Бояджиев е заедно с Радан Кънев и Калоян Янков (от „Да, България“) и …


Припомняме, че през 1997г. хиляди троянци работници и служители в Елма- АД или както ги наричаме в Троян „елпромци“ бяха убедени да си дадат боновите книжки при уж троянеца, който се установи, че е от Асеновград скандален приватизатори и доносник на Държавна сигурност Борис Бояджиев. През 2000г. е било образувана пр. пр. 7271/2000г. по описа на Софийска градска прокуратура за крадените бонови книжки от фонда за масова приватизация „Свети Никола“ прекръстен на Индустриална Холдингова Компания с изпълнителен директор Борис Бояджиев. Защо скандалният приватизатор Борис Бояджиев не е съобщил на акционерите, на троянци за това че са им откраднати хиляди акции!? Защо ?! През 2011г. Борис Бояджиев решава да фалира фонда за масова приватизация заради това че, реализирал загуба от 23 000 лева, за да може всички активи днес да са собственост на негови фирми, а клетите хора – нищо! Защо Борис Бояджиев не отговори къде са крадените бонови книжки!? Защо МЪЛЧИ !?!?!?

Нека да ви подскажем нещо за лицето Веселин Милков Янков. Той например по един много странен и подозрителен начин е освен съдружник с Борис Бояджиев в скандално известното дружество свързано с финансиране от Панавска офшорка, за което вече писахме, че е изгардило цял курортен комплекс в Пампорово наречeн  „Стрийм Пампорово“ ЕООД , но същият  е получател на част от откраднатите акции от троянци свързани с друго дружество, на което  Борис Бояджиев е изпълнителен директор, това е  фондът за масова приватизация „Свети Никола“ прекръстен на „Индустриална Холдингова Компания“. Та Борис Бояджиев в качеството му на изпълнителен директор на фонда за масова приватизация и съдружник заедно с Веселин Янков явно не е знаел, че нещо се е случило с хиляди акции на троянци, да бе, ние доматите с колците ги ядем. Но прокуратурата не е видяла това обстоятелство, но при справка в Търговския Регистър и при справка в Централен Депозитар това излиза и е факт. Сега питаме, къде е прокуратурата и защо Борис Бояджиев като изпълнителен директор на фонд за масова приватизация доведен до банкрут как така е придобил активите му и днес е милиардер, благодарение на крадените бонови книжки на троянци, благодарение на това че е обезкървил фонда и го е тласнал към фалит?! Питаме защо Борис Бояджиев мълчи и не отговаря, затова че е бездействал?! Има ли умишлен банкурт и престъпление срещу акционерите, защо прокуратурата не е работила, някой пречил ли  е?! А може би Борис Бояджиев е не случайно е член на Да(Й) България, защото точно тогава е прекратено делото за крадените бонови книжки, за което той най-вероятно ще каже, че не знае, но нали е бил изпълнителен директор на фонда за масова приватизация ?!

Може би адв. Георги Богданов ликвидирал фонда за масова приватизация ще каже, но той няма интерес, за това по-добре прокуратурата да пита?! Но и прокуратурата не го е питала, а кой е Богданов … следва!

Коментари