Сигнал! Депутатът на Мутрите адв. Николай Хаджигенов ни излъга – прибра 6000 лева и не свърши нищо


Собственикът на софийския ресторант „Брик кафе“ написа гневна публикация във фейсбук срещу депутата от ИСБГНИ Николай Хаджигенов, наречен „народен представител на Мутрите“, пише Narod.bg.

Клиентите на адвоката разкриха със свой пост как са били излъгани от любовника на певицата на Васил Божков – ЛиЛана. Освен, че не им е помогнал и не е завел дело, депутатът от ИСБГНИ е взел 6000 лв. от хората, за да им свърши работа, като след това е изчезнал. По думите им не могли да си върнат средствата, въпреки иска от ЧСИ.

Ето какво пишат те, „правописът“ е запазен:

След 3 години борба, след като пет адвокати ми казаха да не се опълчвам на НАП, защото бухалката ще ме смаже!

След като адв. Хаджигенов, сега “народен представител” от Мутрите, получи 6000 хил лева да заведе дело срещу НАП по случая с рекета и три месеца го чаках да заведе съответното дело, след което той ми се подигра с думите “ искаш справедливост в България?

Може би някой ден, но не и сега”, и се покри като мишка без да върне парите въпреки изпратеният иск от ЧСИ… се намери адвокат, който успя пред ВС да обжали решението на АС и да спечели преразглеждане отново!

Въпреки допуснатия видео запис, въпреки това, че посоченият инспектор от НАП се отказа от първоначалните си показания, а законът изисква неговото присъствие по време на извършеното “нарушение” иначе актът не е валиден, решението беше срещу нас!

Адвокат Савов лично пое борбата срещу системата и успя да докаже, че решението е абсурдно и го направи на добра воля, защото даже нямах с какво да платя… Хаджигенов взе всичко, което мои приятели и поддръжници дариха…

След 9 месеца повторно чакане най-накрая имаме дата за новото дело… три години по-късно… три години ад под бухалката на НАП! Дали ще има справедливост този път предстои да се види! Едно мога да кажа, без адв. Савов тази битка щеше да свърши с Хаджигенов… Оказа се, че на последния това му е практика, но законът в България пази адвокатите така, както не пази дори самия президент!

Другият път, моля ви се, оставете Мутрите извън НС, те за това са Мутри вън, за да си стоят отвън!

Колкото до НАП и Българската съдебна система… ще видим, ако не трябва да се бием пак с полицията, може и да предаваме на живо! Ако някоя телевизия иска шоу да заповяда! Със сигурност ще е сериозна битка.

Повече вижте ТУК.

Коментари