Село Малиново гласува доверие на досегашния си кмет


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Жителите на Малиново се събраха в залата на селото тази вечер, за да се насладят на постановката “Девойко, мари хубава” на сцена “Назъм Хикмет” на Театрално музикален център – Разград. Спектакълът ги разчувства и ги накара дълго да аплодират актьорите, пренесли ги в друго време, в друг свят.

Преди това се състоя общоселско събрание с досегашния кмет и кандидат за нов мандат – Ибрахим Абдиев, на което бе обсъдено направеното до момента и бъдещето на Малиново. На срещата пристваха и народният представител на ДПС от Ловеч Джейхан Ибрямов, областният председател на ДПС – Ловеч и кандидат за кмет на Ловеч – Сурай Велиева, както и кандидатите за общински съветници в община Ловеч – Теодор Арсов, Юнал Мъстънов, Фатме Моллова, Ертан Хасан. На срещата присъства и канидатът за кмет на село Александрово от ДПС – Али Алиев.

Ибрахиев Абдиев застана пред хората, за да им благодари за подкрепата, която е получавал до момента и се надява да продължи. Той акцентира върху всичко, което предстои са бъде свършено в следващия му мандат, като централно място в плановете му заема продължаване на асфалтирането на улиците в селото. За да работи ефективно за интересите на жителите на селото обаче, е важно в общинския съвет да бъдат правилните хора, които мислят за бъдещето на цялата община и малките населени места в нея.

„През последните години Движението за права и свободи неуморно работи в Малиново и това ще продължи с правилния избор за кмет на селото, общината и общински съветници. С номер 55 в бюлетината ще бъдат свършени още много неща за жителите тук, ще продължи да има ВЛАСТ ЗА ХОРАТА и гласът им винаги ще се чува“, категоричен бе кметът.

“Скъпи приятели, заставам пред вас за 55-и път и ще го направя поне още 55 пъти. Давам ви дума, че ще направим още много неща за селото, ако отново ни гласувате доверие. Изправял съм се пред вас с обещания много пъти и всички те са спазени, затова разчитам да продължим да работим заедно”, обърна се Джейхан Ибрямов към хората в залата.

ВЛАСТ ЗА ХОРАТА с ДПС и #55 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари