Д-р Мадлена Бояджиева: С отпуснатите 45 хил. лв., благодарение на правителството, изградихме нови санитарни възли в сградата на училището в Градежница


МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019, ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

,,Винаги съм казвала, че образованието е важно за мен, защото децата са нашето бъдеще. Затова децата и колектива на едно училище заслужават да творят, да се учат и да работят в подходяща и приятна среда. Трябва да даваме нашата подкрепа за креативните идеи, за новото, което се харесва и на децата. Благодаря на Министерство на образованието и науката за отпуснатите средства. Видно е, че Правителството поставя образованието като приоритет“ – с тези думи д-р Мадлена Бояджиева – кандидат за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ, започна своята среща с жителите от село Градежница.

В училището беше извършен основен ремонт на покрива, финансиран от средства на Община Тетевен на стойност 42 968,50 лева. В училището бяха изградени нови санитарни възли вътре в самата сграда, тъй като досега тоалетните се намираха извън нея. Проектът беше финансиран от Министерство на образованието и науката на стойност 45 000 лева. Реализиран беше и проект по ПУДООС, чрез който беше изградена класна стая сред природата.

През годините ремонти не бяха извършени само в училището. Ремонтираха се и улици, някои от които никога не са имали асфалт или бетон. Асфалтова настилка беше положена по ул. ,,Цар Самуил“, водеща към местната детска градина, на която беше сменена част от дограмата с дарение, със съдействието на д-р Бояджиева. Ремонт бе извършен и по ул. ,,Васил Левски“. Бетон беше положен по улицата към гробищния парк в м. Гъбрака. Беше монтиран стрийт фитнес в близост до Кметството, а в момента тече изграждането на здравна служба с аптека, лекарски и зъболекарски кабинет.

Д-р Бояджиева допълни, че има много въпроси за решаване на територията на цялата община, но това няма как да се случи с магическа пръчка: „За първи път от доста време насам, влизат толкова средства в селата в общината. Показах, че имам желание и воля да работя в интерес на всички жители. Сега финансовото състояние на общината е стабилно и можем да започнем с още по-големи ремонти и промени в малките населени места. Въпреки трудностите, успяхме и тук в Градежница да направим доста промени към по-добро. Надявам се, че отново ще получа вашата подкрепа и заедно ще превърнем Градежница в едно по-благоприятно място за живеене“.

На срещата д-р Бояджиева представи кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, както и кандидата за кмет на селото от ПП ГЕРБ – Митко Русинов. В края на събранието се получиха ползотворни дискусии с присъстващите, които споделиха с д-р Бояджиева какво ги тревожи, какво искат да се промени и къде са основните проблеми на конкретното населено място. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари