ПРЕСАТА ГЪРМИ! Христо Гешов влиза с шут в политиката! Скандално известният журналист Гешов с фалшива новина за кмета на Луковит!


Мръсната война започна!

Христо Гешов влиза с шут в политиката, подкрепян от Динко (свинските опашки), Петър Низамов – Перата, Радан Кънев и сие. Припомняме, че днес Радан Кънев призова всички свои привържаници, съмишленици и клиенти да го подкрепят на ГЕЙ прайда в София.

Радан Кънев – провален политик, провален адвокат и водач на ГЕЙ ПРАЙДА в София, Борис Бояджиев (ортак на Генерал Любен Гоцев от ДС)- приватизатор и спонсор на Радан Кънев, Христо Гешов – човек, ближещ тоалетна чиние… и „журналист“


Как може Гей Прайда да не буди безпокойство, а една къща за гости да бъде толкова обезпокоителна. Най-вероятно догогина Луковит ще стане домакин на ПРАЙДА 2020.

Човекът ближещ тоалетна чиния Христо Гешов ли ще бъде кандидат за кмет на община Луковит. С фалшива новина за къща за гости, с която се опитва да внуши, че кметът на Луковит има конфликт на интереси.

Хората в Луковит говорят, че Христо Гешов се опитал да рекетира и кмета на Луковит, но не му е минал номера, а сега отмъщението е на лице! Кой е следващият?

Коментари