Новоизбраните кмет и общински съветници в Априлци положиха клетва, Димитър Кокошаров е новият председател на общинския съвет


Новоизбраните кмет и общински съветници в Априлци положиха клетва днес, 6 ноември, на свиканото от Областен управител първо заседание. Пред Ловчанския митрополит Гавриил, в присъствието на много гости те се заклеха в действията си да се ръководят от интересите на жителите на общината.

Вр.и.д. областен управител Георги Терзийски връчи символите на града на новоизбрания кмет Младен Пелов. Клетвен лист подписаха и избраните общински съветници Бранимир Беров, Димитър Кокошаров, Камен Славов, Мартин Пенков, Младен Колев, Начо Начев, Паулин Чорбаджийски, Пепа Колева, Стелиян Нунев, Тихомир Колев и Тотю Ненов, както и избраният кмет на кметство Велчево Владимир Станев.

Работете за утвърждаване и засилване ролята на местната власт и не забравяйте, че в този процес е много важно доброто взаимодействие с държавните органи! Призовавам ви от днес, от полагането на клетвата, да забравите личните и партийните си пристрастия, да обедините цялата си енергия и я вложите за осъществяване на смелите обещания, които давахте по време на цялата предизборна кампания – хората не ги забравят, те очакват от вас да удържите на думата си! Не забравяйте, че от вашите решения зависи икономическото развитие на цялата община, зависи развитието на малкия и среден бизнес, развитието на туризма, на социалните услуги, зависи всички да се чувстват добре тук, каза в приветственото си слово Георги Терзийски.

След тържествената част общинският съвет избра новия си председател – Димитър Кокошаров от коалиция „Обединение Априлци”.

Коментари