Новият общински съвет в Летница и избраните кметове се заклеха, Валентин Иванов от ДПС е избран за председател на местния парламент


Новоизбраният общински съвет в Летница и избраните кметове положиха клетва днес, 6 ноември, на първата сесия, свикана от Областен управител. Пред вр. и.д. Георги Терзийски клетвен лист подписаха избраните за общински съветници Андрей Моврадинов, Валентин Иванов, Гриша Георгиев, Денис Денисов, Димитър Димитров, Димитър Мачуганов, Илия Христов, Красимир Крачунов, Мария Николова, Стойка Илиева, Томан Басарков, Хатидже Хабилова, Цaнко Петров, избраните за кметове на кметства Иван Караиванов на Горско Сливово и Валерий Стойков на Крушата, както и избраният кмет на общината д-р Красимир Джонев. Той получи от Георги Терзийски и символите на града.

Д-р Красимир Джонев започва поредния си пети мандат. Не са много кметовете в страната, които са избрани за пети пореден път! Поздравявам всички ви с избирането ви. Не забравяйте, че вие сте тук, защото жителите на община Летница решиха така – това е тяхната воля и вие носите цялата отговорност пред тях! Призовавам ви да забравите предизборните дрязги, да си подадете ръка и да поставите на първо място в работата си интересите на  хората. Управлявайте общината с мъдрост за и най-важното – с хората, каза в словото си Георги Терзийски.

След проведеното първо заседание новият общински съвет в Летница избра за свой председател Валентин Иванов от ДПС.

Коментари