На 5 декември ще грейнат коледните светлини в Троян


По традиция, в началото на месец декември официално ще бъдат запалени коледните светлини в града. С празнично настроение и тържество за малки и големи, Община Троян ще отбележи началото на най-уютните празници – Коледните.

На 5.12., в 17:30 ч. ще започне празничната програма, а Кметът Донка Михайлова и едно троянско дете, ще светнат градските коледни светлини. За настоящите празници Община Троян е подсигурила обновена празнична украса, която да радва жителите и гостите на града. Детето, което ще асистира на г-жа Михайлова, е избрано сред многото от успешно представилите се през изминаващата година троянски деца, талантливо, ученолюбиво, изпълнено с енергия и желание за развитие.

Разбира се, празникът е съобразен с графика на дядо Коледа, който и тази година ще пътува до Троян, за да се срещне с децата от общината. Той ще пристигне със своите помощници Джу и Джак, а вечерта ще завърши с празнична заря.

Както в последните години, така и през 2023 г. г-жа Михайлова ще обяви благотворителната инициатива, която Общината организира и която се превърна в нейна лична кауза. Уверени сме, че троянци отново ще подкрепят една толкова сърцата идея, изпълнена със смисъл и заедно ще донесем радост преди празниците.

Коментари