Мракобесните времена в Троян са забравени, но Марин Ичев продължава да мародерства като пишман айдукат! А етичният кодекс, морал няма! Коруция …


Марин Ичев, едно от недоразуменията на МВР издигнал се от поддръжка на компютри, със съмнителни познания за същите, през криминална, до началник на РУ-Троян приключи кариерата си с младши разследващ в Луковит! Факт!

Мераците на Марин Ичев обаче стигат до висоти, надхвърлящи човешкото въображение! Но това е друга тема. Сега да се върнем на прословутото Сдружение Троян 166. Забележете отново Сдружение точно като това в Чифлик и отново проблем. Защо?! Това сдружение бе създадено с идеална цел, но бе опорочено от Марин Ичев, защото с парите от него си направи апартамент в Ловеч, да на гърба на рекетираните бизнесмени. Така иначе добрата идея бе изродена, но това се дължи не на основателите и членовете, а на конкретно лице и това е Марин Ичев. Всички знаем за лошите практики на Марин Ичев, който рекетираше бизнеса в Троян да плаща лепта спокойствие иначе започваха проблемите! Така бизнеса бе на колене и хората се страхуваха , защото Марин Ичев е коварен и  много отмъстителен, а и с власт по онова време, а тя се бе превърнала в тирания.

На снимката: Марин Ичев докато бил в Полицията си взел  болничен , а някой от колегите му го съжалявали, че имал здравословен проблем. Ичев обаче си обикалял улиците в София и си уреждал вписването в адвокатурата.

https://blitz.bg/obshtestvo/regioni/bivshiyat-shef-na-politsiyata-v-troyan-marin-inchev-stigna-dnoto-ima-kamni-v-bbretsite-i-ne-mozhe-da-khodi-a-se-shlyae-po-ulitsite_news581691.html

Корупцията

Марин Ичев е близък, много близък на скандалния полицай Георги Иванов, биш шеф на  ОДП-Ловеч, който бе уволнен също преди години. Те били учели заедно в школата в Симеоново и така на Марин Ичев му минавали номерата безнаказано. Сега най-интересното започва. Шефът на вътрешна сигурност от Плевен пък е роднина на Георги Иванов, който изпълнява и до днес поръчки на същите и осигурява покровителство или репресия спрямо набелязани колеги. Така например сигналите за Марин Ичев за източване на Сдружението за лични нужди и лошите практики попадна във вътрешна сигурност на МВР в подразделението в Плевен и познайте дали някой ще направи нещо! Не! Това е корупция, за което вече сезирахме компетентните органи. Едва ли Марин Ичев е спестил от закуски стотици хиляди, за да си позволи луксозен апартамент в Ловеч!? 
Марин Ичев се правеше на болен докато се шляеше из София по главните улици, а твърдеше, че има болежки и негови приятели дори му вярваха! Марин Ичев организираше много странни активини меропреятия срещу задържани и това също намери своя отзвук, макар и още да не са го осъдили. Марин Ичев дори си позволяваше да налага физически тормоз на задържани лица, практика, която бе опасна за системата, но как можеше да се противодейства ?! Днес хората обаче искат да говорят и ние като свободна и демократична медия, бореща се с корупцията, ще публикуваме конкретни материали за тези практики, а други ще пратим на компетентните органи.
Ичев обаче още прави циркове в полицията, като последния цирк бил във врачанско, където връхлитял на полицайте като се правил на техен началник, естествено го освестили с тупаник и бързо се освестил. Образувано било дело срещу него. 

Борбата с корупцията е тежка и ние осъзнаваме това, а самият факт, че има натиск върху медията ни, това означава, че вървим в правилната посока и няма да спрем пред този ступор. Напротив, това ни прави още по-амбицирани да се борим.

На снимката отбор мутри: Нено Нонов полицай уволнен за прикриване на отвличане, на което бил станал свидетел,  Борис Бояджиев приватизатор, фалирал фонда за масова приватизация „Св. Никола“, за да му прибере активите за себе си
 и накрая Марин Ичев свързван с мракобесните времена в полицията в Троян, когато с хората се държаха като с парцали. 

Източници:
https://glas.bg/novini/skandalno-sadat-lovech-razporedil-ichev-da-raboti-lukovit-226315/https://troyanpress.com/обновена-криминално-проявеният-мари/https://troyanpress.com/скандално-айдукът-марин-ичев-бивш-пол/


Коментари