СКАНДАЛНО! Айдукът Марин Ичев (бивш полицай) бил бит от полицай в Районното заради …Източник пожелал анонимност ни разказа как Марин Ичев, който бе изхвърлен от системата на МВР поради арогантно отношение с колегите се, заради унижения и подигравки, на които ги подлагал и заради нарушение на етичния и морален кодекс.  Днес бил адвокат и продължава да изтрещява!? Хората си задават въпроса  дали има ментални проблеми или просто обича да тормози хората?  Марин Ичев за известно време бе началник на полицията в Троян и успя да отврати всичките си колеги от себе си с мутренския подход на управление, схемите си и производните от там лоши практики, за което бе образувано досъдебно производство срещу него. Скандалният Марин Ичев последно работеше като младши разследващ полицай в Луковит, от където се и пенсионира, за да стане адвокат на мафията, там където е бил винаги! Днес айдука Марин Ичев е също толкова арогантен, надменен и отново заплашва всички със саморазправа и линч от високо, което явно е патологичен проблем или има нужда от психиатър, коментират негови бивши колеги. Ето какво се е случило преди дни в Бяла Слатина и сами преценете, но едва ли ще се смеете.

Та айдукът Марин Ичев защитавал лице, което било задържано за  разпит в Бяла Слатина. Марин Ичев връхлетял в Районното и започнал да обяснява „...знаете ли кой съм аз…„, „...ще ви уволня всички….„, „...ей мишки…„, “ ... аз съм велик...“ и ред други комплексарски простотии, за да се стигне до кулминацията, в която служител на реда му отпрал шамар и го нокаутирал на земята. Така Марин Ичев се освестил и станал като един от нас и започнал да се съобразява с това къде е и в какво качество е там!

Зигмунд Фройд има куп книги описващи подобно поведение, с което психиатрията се занимава и до днес в лечебните заведения, а Ичев е сред нас?  Това поведение на Марин Ичев било повод за бурни коментари, но никой не е изненадан, всички знаят, че Марин Ичев може да бъде озъбтен само с шамар иначе истерията му стига до невиждани висоти на изказ и подскачане, перчене до разпенване! 

 Същият този негов подзащитен днес е обявен за национално издирване и естествено айдукът Марин Ичев го крие, а дали този наркотрафикант не е имал дела при Марин Ичев от преди и дали там също не е бил в някакво друго качество, предстои да разберем. Следва продължение …

Коментари