ПОМОГНЕТЕ! Момчил Димитров от Троян има спешна нужда от нашата помощ


plakatМомчил Димитров е на 29 години от град Троян. През 2006 година завършва образованието си в СОУ „Васил Левски“ – Троян. Работи на няколко бензиностанции в града. Още когато е на 1 годинка докторите откриват, че той страда от вродено заболяване на белия дроб – муковисцидоза. Единственият начин за лечениe е трансплантация на бял дроб в чужбина. В момента Момчил е в тежко състояние и е в болницата в град Плевен – има изключително затруднено дишане.

Държавата е одобрила документите на нашето момче Момчил и ще отпусне цялата сума за трансплантация в Авсрия на стойност 125 000 евро.

Момчил има само баща. Пенсиониран е по болест и всеки ден има нужда от средства, за да живее. Освен това има нужда и от средства за неговото отпътуване за чужбина и престоя там, който ще е около 3 месеца. Необходимата сума за тази цел е 30 000 лв и е НЕПОСИЛНА за неговия баща…

Всички приятели на Момчил се обръщат към вас с покана да помогнете, за да дадем НАДЕЖДА ЗА МОМЧИЛ. За тази цел приятелите на Момчил организират благотвоителен концерт на 29 март (вторник) от 18:00 часа в салона на НЧ „Наука“ – Троян. Входът ще бъде 5 лв. и всички пари ще бъдат преведени по сметката на Момчил Димитров.

Момчил е от нас и всички ние можем да му помогнем да продължи да диша и да се радва на всеки един момент от живота си. Нека да го направим на 29 март и да дарим по 5 лв. като закупим билет от читалището в Троян.

В концерта ще вземат участие: ВС „Гласове“, ВС „Усмивка“, ФА „Траяна“, духова музика „Заедно“, ТС „Бордо“ и Electric Style Crew. Водещи на благотворителния концерт ще бъдат Радко Петков и Мариета Жекова!

Ако всеки от нас спести по 5 лв. от една кутия цигари, ще можем да дадем надежда на Момчил за живот!

Очакваме ви!

Всеки, който иска, може да дари пари по следната сметка:

IBAN: BG43 SOMB 9130 1033 5728 01
BIC: SOMBBGSF
Общинска банка, Момчил Димитров

Момчил искрено благодари на г-н Марин Радевски и на г-н Христо Йовчевски за помощта, която са му оказвали при закупуването на лекарства.

 

Коментари