Лицето на неграмотността в правото Нели Маданска станала доктор с фалшива дисертация, разобличена отново …


Скандално известната Нели Маданска бе изхвърлена от Националния Институт по Правосъдие, където се вживявала като Изпълнителен директор. Да, правилно разбрахте, изпълнителен директор на институт по правосъдие. Та тази Нели Маданска по-рано била и експерт в Министерство на правосъдието по Търговско право. Днес същото лице ходи като клошар и проси пари и се подвизава по улиците с кофичка за просия.

Нела Маданска

От къде тръгна Нели Маданска?! От Мадан естествено. А от къде  и е експертизата по търговско право?! Сега започваме да се смеем дружно, от работата и в Мадан като юрисконсулт в Горско стопанство около 10 години. Питате се какво общо има търговското право и лесничейството ли?! Ами и до днес си задаваме този въпрос. Та нали Маданска през 2000г. се появява в Министерство на правосъдието и започна да работи като помощник на Пепа Лалева от гр. Ловеч, която има за цел да синхронизира Търговското ни право с Европейското право. Нели Маданска тогава е жена без експертиза, без опит и без каквито и да е познания, но много подла и коварна. Нела, както я наричат в Министерството миришела на пор досущ като фаворита й Христо Иванов. Та Нела успяла да изпържи Пепа Лалева след като вече били направени промените в Търговския Закон. Така Нела си приписала всичко и започнала да се представя като човекът написал новия търговски закон. Да, но не! Запознати разказват как е правила същото и докато била юрисконсулт в Горското стопанство в Мадан и какви интриги била въртяла там. Същото продължава и до сега.

Иначе профила и е лелка на средна възраст, нечистоплътна, обикновено без прическа, с руса коса до раменете, неподдържана, с черен панталон и вечно нахилена – граничещо с шизофренична физиономия. Та Нела станала доктор по Право в университета във Велико Търново благодарение на покойния й приятел Кристиян Таков, с който били много близки съмишленици и естествено съосновател на „Да, България“ с гурото Христо Иванов. Темата на дисертацията на Нели Маданска, с която станала доктор по право била невероятната тема „Правната природа на несъстоятелността“?! Това звучи като да станеш доктор по икономика с теза „Въведение в Икономиката“!? Но тя нали е „умна и красива“ и толкова си може?! Та Нела днес проси милостиня и се занимава с клевети и интриги, но вярна на „Да, България“ и в полза на Христо Иванов.

Коментари