Костадин Костадинов: Герб извършиха политическо убийство на ПП-ДБ


Тази формация вече престава да съществува. 
„ПП-ДБ първо опитаха да се самоубият в неделя вечерта с коленопреклонното си поведение към Борисов, след което в следващите 48 часа ГЕРБ извърши тяхното политическо убийство, тъй като тази формация беше занулена.“ коментира Костадинов пред журналисти, веднага след връщането на първия мандат на президента. 
Той добави още, че подозира, че на следващите избори ПП-ДБ ще потънат под 10 %, което ще предизвика вътрешна преференциална битка между представителите на ПП и тези на ДБ, и те на практика ще се самоизбият..
„Не вярвам, че тази формация ще просъществува следващите 6 месеца, както и не вярвам, че това правителство да е задълго.“, добави Костадинов. 
Неговата прогноза е, че  това  правителство, ако  изобщо бъде гласвано,  ще издържи до септември – октомври. Той се аргументира с това, че съставът на Министерски съвет  е  много слаб, като изключително слаб определи и министър-председателя.

 „Борисов разполага с пълната власт. Формално я споделя с ПП-ДБ. В момента, в който овладее съдебната власт, ще има обвинения срещу министрите на ПП-ДБ“.

„Все сме имали дъно, но като ПП-ДБ не сме имали.“, заяви Костадинов пред медии 

Коментари