Кметът на Община Троян с приемни дни в троянските села


Интересът към приемните на кмета на Общината в последните години расте. Голям е броят на граждани, които търсят срещи, с цел разрешаване на проблеми от различно естество. Не малък процент от посещенията са на хора от по-малките населени места от общината. Кметът на община Троян, г-жа Михайлова ще проведе изнесени приемни по места, във всички троянски села.

През месеците февруари и март (от 02.02.2016 г. до 16.03.2016 г.), г-жа Михайлова ще организира приемни за жителите на всички населените места от общината, ще се срещне с тях на място, за обсъждане на проблемите им. Целта на изнесените приемни е да се видят проблемите на хората по населени места, както и за удобство на жителите на селата – често те са възпрепятствани да пътуват до Троян или разходите, които трябва да направят са непосилни за тях.

Кметовете по места и кметските наместници са информирани за дните, в които ще се проведат приемните в техните кметства и започват записването на желаещите. Всички жители на троянските села може да се обърнат към съответния кмет или кметски наместник и при желание да се запише за приемния ден на Кмета на Общината.

 

 

Станислава Цукева

„Връзки с обществеността“

Коментари