Как селският бек Борис Бояджиев се прави на света вода ненапита с маската на „Свети Никола“ … До кога?


Цели 14 години Софийска градска прокуратура не успяла да открие извършителя на престъпленито, с което бе подпален цял Троян, откраднати бяха стотици – хиляди акции и бонови книжки от фонда на скандалния приватизатор Борис Бояджиев, който се представяше, че бил от Троян,  а лъсна, че бил от Асенвград.

През 2000 година била образувана, както всички разпитвани знаят прокурорска преписка № 7271/2000 година по описа на Софийска градска прокуратура, но след 14 години, през лятото на 2014г. била прекратена. Междувременно ликвидаторът Георги Богданов придобил скандален образ след като пречил на разследването на грабежа във фонд „Земеделие“ и от където бил изхвърлен и с този мотив останал на улицата, за да стане ликвидатор при другия доносник на ДС Борис Бояджиев. Припомняме, че фондът за масова приватизация или масов грабеж на народа „Свети Никола“ бе ликвидиран, фалиран по инициатива на Борис Бояджиев, тай като бил отчел загуба в размер на 23 000 лева! Скандално, нали?! Това знаем всички се случи през 2011г., когато Бояджиев внася молба за ликвидация-фалит, за да може две години по-късно през 2013г. той да стане собственик на всички активи на вече бившия приватизационен  фонд за масова приватизация  „Свети Никола“ (услужливо прекръстен Индустриална Холдингова Компания) .


На снимките: братята  адв. Калоян Янков  и Веселин Янкови свързани с Борис Бояджиев 

Георги Богданов и жена му естествено са помагали грабежа на Борис Бояджиев и затова има достатъчно данни в документите, които предстои да изнасяме. Припомняме, че материалите, които имаме са много, те са ни придоставени от наши читатели пожелали да останат анонимни поради заплахите, които са получавали от лицето Борис Бояджиев и Георги Богданов, информатори-доносници  на Държавна Сигурност на БКП. Борис Бояджиев живее с чувство на безнаказаност и всесилие, той е над закона и това се доказва от пр.пр.7271/2000г. по описа на СГП, което дело е живото доказателство за позициите му. Как иначе един „Селски Бек“, както го наричат заради завършеното висше образование по специалност „Управление на АГРАРНОТО Производство“ става приватизатор, извъртял хората, за да стане собственик на всички активи, той Борис Бояджиев като собственик на фирми, управител и т.н., но все той наднича от всяка далавера срещу народа и клетите акционери дали си боновите книжки във фонда за масов грабеж „Свети Никола“.

Защо го наричаме фонда за масов грабеж, защото нашите читатели предоставили ни на хартия материалите, които качваме от близо две години са силно притеснени, от това че нямат възможност да си позволят да си закупят дори и лекарствата изписани от лекарите, докато Бояджиев дерибейства с техните бонови книжки и акции и се прави на бизнесмен, а при все това е приватизатор, кукловод и машинациите му водят до забогатяването му и обедняването на нас, народът пишат читателите ни. Нашата медия няма да спре да се бори с корупцията и разбойническата приватизация в лицето на Николай Банев и Борис Бояджиев, които от бедняци станаха милионери, благодарение на наивността ни да си дадем боновите книжки на фондовете им.

Днес Банев и Бояджиев са най-честните и са реформатори и демократи! Циркът е пълен, но ние сме за това да ги разобличаваме, вечните жертви, все някой ги е нарекъл с нещо обидно, а те оставиха хората без пукнат лев след фиктивните фалити, рязане на предприятия и т.н. Вечните жертви Банев и Бояджиев.

Коментари