Българската Мата Хари заряза Бобоков и хукна из Европа, за да заголи бедра пред Триумфалната арка


Жената на подсъдимия русенски милионер Пламен Бобоков – Христина, го заряза и хукна из Европа, след като съдът отказа да пусне мъжа й зад граница на почивка, прикрита като дълга командировка, съобщи ПИК.

Миналия месец Специализираният наказателен съд провали баровската почивка на подсъдимия за заравяне на тонове опасни и неразградими оловни отпадъци в българската почва олигарх. Бобоков е с ограничителна заповед да напуска пределите на страната, но за да заобиколи тази мярка, милионерът се самокомандирова със заповед на своята „Приста Ойл“ на едномесечна „бизнес визита“ – от 9 август до 19 септември, в Гърция, Италия, Швейцария, Турция, Русия и Германия.

Магистратите обаче отказаха да подпечатат командировъчните на Бобоков заради подозрението, че всъщност е планирал не срещи с партньорите си, а тузарска лятна ваканция с жена си Христина.

Подозренията им изглежда ще се окажат верни, защото след забраната от съда, за гореспоменатия период Бобокова вече е посетила най-малко две европейски дестинации. Артпримадоната, заподозряна за българската Мата Хари в спалнята на бившия премиер Бойко Борисов, е прекарала няколко дни в Лондон без съпруга си и в компанията на своя приятелка.

А в момента се намира във френската столица – Париж, където я е отвело, по нейни думи – топ арт събитието на годината – опаковането на Триумфалната арка по проекта на Христо Явашев-Кристо. Временната арт инсталация е от 25 хил. кв. м рециклируем сребристо-синкав полипропиленов плат, опасан с 3000 метра червено въже, струва 14 млн. евро и в работата по проекта са участвали около 1000 души.

Да изпусне подобно събитие е немислимо за артпримадона като Бобокова, която има претенции, че разбира от изкуство. От едно изкуство разбира със сигурност – от това да позира за снимки. Изтупана в скандално кратък кожен минижуп, милионершата се изпъна пред облечената Триумфална арка от времето на Наполеон, за да получи коментари от сорта на „Арката бледнее на фона на вашето присъствие, г-жо Бобокова“.

Коментари