Близо 30 000 лв. са събрани за превенция на заболяването коронавирус на територията на община Троян


Към 06.04. в сметката, обявена от Временния оперативен щаб за набиране на дарения за превенция на заболяването на територията на община Троян и в подкрепа на лечението и наблюдението на пациенти с COVID-19 в троянските лечебни заведения, са събрани общо 28 894.90 лв.

Дарителската сметка беше обявена на 29 март и продължава да набира средства. Даренията се изразходват по решение на щаба и в съответствие с подписан договор с дарителите.

В настоящата криза голямата част от хората изпитват затруднения и всеки дарителски жест е важен и високо ценен. Вярваме, че и в този момент на криза е важно да показваме добрите дела и да упоменем имената на дарителите, както винаги до сега сме правили. Временният оперативен щаб в гр. Троян и Община Троян изказват благодарности на тези, които имат възможност да се включат и на тези, които вече го направиха, сред които: (съобщаваме дарителите по реда на постъпване на даренията): Донка Михайлова, Розалина Русенова, Марин Василковски, Илия Бояджиев, „Калинел“ ЕООД, „Фитофарма“ ЕООД, Вера Добрева, Борис Бояджиев, Борислава Василковска, Светла Георгиева, Димитър Драшковски, Веселка Дикова, Игнат Ерелийски, Бистра Чолакова, Група съветници от БСП, Иванка Джабраилова, Ангел Ангелов, Петко Петков, Нели Генкова-Маринова, сем. Калчеви, „Костови и КО“ ООД, Катя Захариева, сем. Стайковски, Мариела Шошкова, Група общински съветници ГЕРБ.  Благодарим Ви!

Коментари