ГОРЕЩО! Шуреят на скандалния приватизатор Борис Бояджиев ПЕТКО МИТЕВСКИ окончателно виновен! РЕШЕНИЕТО (пълен текст)!


Излезе РЕШЕНИЕТО на САС, с което е потвърдено престъплението по кражбата на над 21 млн. лева от шурея на Борис Бояджиев Петко Митевски. Стана ясно, че скандалният приватизатор и мутра от 90-те години Борис Бояджиев от Асеновград, свързван с множество  схеми за умишлени банкрути е намесен и в  обира на века от Алфабанк. Борис Бояджиев е женен за сестрата на Петко Митевски – Теменужка (Митевски) Бояджиева.
Има ли умишлен фалит на фонда за масова приватизация „Св. Никола“
През 2011г. освен обира на Алфабанк Бояджиев пуска във фалит и фонда за масова приватизация „Св. Никола“ (Индустриална Холдингова Компания) и конкурента си, от който бил изхвърлен като парцал Елма-АД. Така доносникът на ДС и съдружник на Ген. Любен Гоцев се превръща от батка от 90-те години на миналия век  в бизнесмена Борис Бояджиев. Но всичко, което има Бояджиев е свързано с престъпления и измами. За това има изострена чувствителност на тема чест и достойнство, все добродетели,  които няма. За страничния наблюдател е достаттъчно да види само как от изп.- директор на фонда за масова приватизация „Св. Никола“ (ИХК) днес е собственик на всичките му активи, а активите са придобити с боновите книжки на стотици, хиляди работници и служители от Елма-АД, Троян.
Днес хората нямат нищо, измамени и някой им е откраднал боновите книжки, а той е заграбил всичко тяхно и това пред очите на прокуратурата, службите и всички нас! Защо Борис Бояджиев страхува държавата, защото разказва навсякъде, че е дясната ръка на Ген. Любен Гоцев? Хиляди жалби в прокуратурата по пр. пр. 7271 от 2000г. по описа на СГП слез 14 години разследване били прекратени, защото фонда бил фалирал и нямало ощетени лица?! Това се е случило през 2014г., когато адвоката на Борис Бояджиев е адв. Радан Кънев и заедно с него протестираха срещу Главния прокурор пред Съдебната палата, където бе и Николай Банев, все борци за съдебна реформа, демокрация и т.н.

 

Виж решението на САС относно присъдата на Петко Митевски, който заграби 21 млн. лева от Алфабанк!  
На снимката от ляво на дясно: Тодор Бояджиев и баща му Борис Бояджиев заедно с Радан Кънев на протести пред Съдебната палата в борба срещу правителството и Гл. прокурор.
На снимката от ляво на дясно: Тодор Бояджиев и баща му Борис Бояджиев заедно с Радан Кънев на протести пред Съдебната палата в борба срещу правителството и Гл. прокурор.

 

Коментари