Oрганизиран грабеж на народа по схема на приватизатора Борис Бояджиев


Измамените питат кога ще върне откраднатото… Чакаме отговор… Не се крийте като партизани!

Измамникът Борис Бояджиев и отрочето му Тодор Бояджиев заедно със сестрата на Борис Нели Бояджиева (по мъж Карамболова) почерниха Троян. Един път на 22.08.2011г., когато баща и син Борис и Тодор Бояджиеви и упълномощеният от него Тодор Борисов Бояджиев като основни акционери взели решението за фалита на ПФ „Св.Никола“ прекръстен на „Индустриална Холдингова Компания“.  Взимат решение за фалита на фонда, за да могат днес да са собственици на всичките му активи. Тук се появява и скандалният адвокат Илия Черпоков, който на 08.12.2011г. пуска молбата за фалита на „Елма“-АД, а това е вторият погром на Троян.

Борис Бояджиев винаги се правеше на троянец докато го разобличихме и в тази му поредна лъжа. Така „троянецът“ Борис Бояджиев от Асеновград подпали Троян като първо по схема прилъга хиляди да си дадат боновите книжки в ПФ „Св.Никола“ с щедри обещания за светло бъдеще, ЛЪЖА!

После изведнъж боновите книжки „уж“ изчезнали към някакъв брокер, без прокуратурата да се интересува 14 години къде са отишли от брокера, а това е Веселин Янков, братът на Калоян Янков и двамата свързани с Борис Бояджиев чрез участия във фирми, ИЗМАМА!

 Накрая фалираха ЕЛМА-АД като през 2017г. лъсна схемата на Бояджиев като цедира вземането на ЕЛМА-АД на една от фирмите замесени с кражбата на акциите на троянци „Глобекс“-ЕООД с управител самият измамник Борис Бояджиев.

 Днес питаме как така през 2011 година Борис Бояджиев реши, че фондът за масова приватизация е фалирал поради загуба от цели 23 000 лева, а днес същите теза активи заграбени от фонда му носят огромни печалби. Само през есента на 2018г. Борис Бояджиев прибрал над 26 000 000 лева, да, над двадесет и шест милиона от продажбата на имот на бул. „Г.М.Димитров“ при сделка с Артекс, а това е един от хилядите заграбени от Борис Бояджиев и синът му Тодор Бояджиев имоти?!

До кога олигархията ще краде?! Защо прокуратурата пази Борис Бояджиев, защото е бил мръсен доносник на ДС на БКП?! Защото е близък на Ген. Любен Гоцев?! Защото този приватизационен фонд е фондът на бившето ДС на БКП?! Това е БАНЕВ 2. А народът, гладен и измамен, а той се чуди какво да си купи и се прави на света вода ненапита. Бояджиев, връщай краденото, измамнико, така завършва поредното писмо на читател до медията  ни!

Ето и факти:

Това е списъкът на присъставищите на Събрание на фонда от 22.08.2011г. , на което събрание Борис Бояджиев, синът му Тодор Бояджиев и сестрата на Борис Нели Карамболова (по мъж) и пълномощникът на Борис Бояджиев адв. Илиян Черпоков вземат решение за фалита на фонда за масова приватизация „Св. Никола“, прекръстен на ИХК.

Ето молбата, която била внесена  на 08.12.2011г. от адв. Илиян Черпоков в Ловешки Окръжен съд с искане за фалит на ЕЛМА-АД. Ето и договора за цесия, с която се прехвърля вземането на ЕЛКОМ-ООД на ГЛОБЕКС-ЕООД на Борис Бояджиев през 2017г.
Ето и дипломата на Борис Тодоров Бояджиев, от която се вижда, че е роден в Асеновград, завършил ТКЗСарския факултет на УКСС със специалност Аграрно промишленно производство .

На снимката: Калоян Янков от „Да(й) България“, който бил в периода на кражбата на боновите книжки, председател на УС на фонда за масова приватизация

Веселин Янков съдружник на Борис Бояджиев и човекът, при когота са отишли крадените бонови книжки от инвестиционен посредник Спас Андреев.

Справка от Търговския регистър за съдружника на Борис Бояджиев Веселин Янков

Прокуратурата водила дело и разследване само срещу Спас Андреев без въобще да търси Борис Бояджиев, братя Янкови и всички останали замесени в грабежа на троянци?! Без да си зададе въпроса кому е изгодно крадене на стотици хиляди бонови книжки, а Борис Бояджиев и Калоян Янков не обелили и дума, не ги интересувало?! А защо? Защото така по-лесно се доограбва фондът, а хилядите измамени?! Питаме Главния прокурор не е ли това лицето на корупцията и олигархията в България, това е мафията!

Коментари