Масовият приватизатор Борис Бояджиев замесен с банковия обир от 21 млн. лева …!?

Обирът на векът, при който Главният касиер на Алфабанк България – Петко Митевски задигна над 21 000 000 лева от трезора, завърши с присъда.

Днес Митевски е издирван под дърво и камък от държавата, освен да излежи 15 годишна присъда, но и да върне парите! Стана ясно, че Петко Митевски е от гр. Троян, от където е и сестра му Теменужка (Митевска) Бояджиева по мъж. Теменужка Бояджиева е съпруга на скандалния масов приватизатор Борис Бояджиев (Малкият Банев).

Адв. Ина Лулчева представляваща банката продължава да пита къде са парите! Видно от присъдата, с която Митевски е осъден се вижда последната му месторабота: Химатех-АД, а фирмата е на приватизационен фонд „Св. Никола“ (прекръстен на Индустриална Холдингова компания) с изпълнителен директор Борис Бояджиев. Къде са парите? Митевски е обвинен за обира през 2011г. и започна работа в Химатех-АД.

През 2011г. Бояджиев се развихря: обявява фалита на фонда за масова приватизация „Св. Никола“ (ИХК) и пуска чрез подставено лице молба за фалита на Елма-АД, междувременно всички бонови книжки на работниците и служителите на Елма-АД са прехвърлени без тяхно знание и съгласи, за се озоват при най-големия акционер Бояджиев!!! От къде са парите на Борис Бояджиев питаме, а отговорът е ясен …!?

Днес на площадката на Химатех на бул. „Г. М. Димитров“ ще се строи небостъргач, а след симулативния фалит на фонда, тази година имотът е апортиран за 14 млн. лева! Къде са крадените милиони от Алфабанк, обирът на века !? Всеки може да намери отговора на въпроса …!!!

 

Дует небостъргачи на „Г. М. Димитров“

Коментари (0)
Добави коментар