Масовият приватизатор Борис Бояджиев замесен с банковия обир от 21 млн. лева …!?


Обирът на векът, при който Главният касиер на Алфабанк България – Петко Митевски задигна над 21 000 000 лева от трезора, завърши с присъда.

Днес Митевски е издирван под дърво и камък от държавата, освен да излежи 15 годишна присъда, но и да върне парите! Стана ясно, че Петко Митевски е от гр. Троян, от където е и сестра му Теменужка (Митевска) Бояджиева по мъж. Теменужка Бояджиева е съпруга на скандалния масов приватизатор Борис Бояджиев (Малкият Банев).

Адв. Ина Лулчева представляваща банката продължава да пита къде са парите! Видно от присъдата, с която Митевски е осъден се вижда последната му месторабота: Химатех-АД, а фирмата е на приватизационен фонд „Св. Никола“ (прекръстен на Индустриална Холдингова компания) с изпълнителен директор Борис Бояджиев. Къде са парите? Митевски е обвинен за обира през 2011г. и започна работа в Химатех-АД.

През 2011г. Бояджиев се развихря: обявява фалита на фонда за масова приватизация „Св. Никола“ (ИХК) и пуска чрез подставено лице молба за фалита на Елма-АД, междувременно всички бонови книжки на работниците и служителите на Елма-АД са прехвърлени без тяхно знание и съгласи, за се озоват при най-големия акционер Бояджиев!!! От къде са парите на Борис Бояджиев питаме, а отговорът е ясен …!?

Днес на площадката на Химатех на бул. „Г. М. Димитров“ ще се строи небостъргач, а след симулативния фалит на фонда, тази година имотът е апортиран за 14 млн. лева! Къде са крадените милиони от Алфабанк, обирът на века !? Всеки може да намери отговора на въпроса …!!!

 

Дует небостъргачи на „Г. М. Димитров“

Коментари