ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! Тримата танкиста и кучето Гринго вилняха с винкели в Чифлик

Трима души с маски и качулки са извършителите на престъплението в к.к. Чифлика, за коeто ви съобщихме първи още тази сутрин. Те са скъсали пломбата на крана за минералната вода, който захранва хотел Алфарезорт като преди това са нахлули в частна собственост на хотел Чифлик, където се намират всички кранове за минералната вода в комплекса, които са изключителна държавна собственост и достъп до тях няма никой освен Басейнова дирекция. Това стана ясно след като бяха открити записи от охранителни камери в района. Освен тримата престъпници с тях е и куче, което бе разпознато като кучето Гринго, което е собственост на Алфарезорт.

Кучето Гринго, собствено на Алфарезорт

Наглостта на престъпниците стигнала до там, че с помощта на лост са успяли да завъртят крана докрай и да пуснат топлата вода към хотела.  По време на проверката е установено, че 1200 литра вода са отишли към хотел Алфарезорт от незаконното пускане на водата.

Ето и ексклузивни кадри, с които единствено и само TroyanPress разполага. Вижте наглите престъпници, които около 2:30 сутринта на 21 март без никакво притеснение влизат в държавна собственост и с цялата си наглост врътват крана за минералната вода на техния хотел… с една единствена цел, а именно да не се изложат през своите гости, нарушавайки ред закони. Да не забравяме, че Алфарезорт е един хотелите двигатели на сдружение „Курортен комплекс Чифлика“, които се борят за спазване на законите, но какъв пример дадоха със своите действия… Преценете сами, кой е крив и кой е прав в цялата сага с водата в Чифлик и кой за пореден път краде вода…

Разследването продължава и предстои образуването на досъдебно производство, но дали ще бъде към неизвестен извършител или институциите ще си свършат работа и ще разкрият мнимите извършители с кучето Гринго, предстои да разберем.

Минералната вода към хотел Алфарезорт бе спряна на 18 март от Басейнова дирекция. Спирането се е наложило заради спешен ремонт на тръбата, по която минава водата тъй като е спукана точно под терасата на хотел Балкан и в момента я подкопава. И в момента минерална вода е спряна към Алфарезорт. Дори са премахнати дръжките на крановете, за да не може по никакъв начин да не могат да се манипулират от нагли крадци на вода. 

Коментари (0)
Добави коментар