ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! Тримата танкиста и кучето Гринго вилняха с винкели в Чифлик


Трима души с маски и качулки са извършителите на престъплението в к.к. Чифлика, за коeто ви съобщихме първи още тази сутрин. Те са скъсали пломбата на крана за минералната вода, който захранва хотел Алфарезорт като преди това са нахлули в частна собственост на хотел Чифлик, където се намират всички кранове за минералната вода в комплекса, които са изключителна държавна собственост и достъп до тях няма никой освен Басейнова дирекция. Това стана ясно след като бяха открити записи от охранителни камери в района. Освен тримата престъпници с тях е и куче, което бе разпознато като кучето Гринго, което е собственост на Алфарезорт.

Кучето Гринго, собствено на Алфарезорт

Наглостта на престъпниците стигнала до там, че с помощта на лост са успяли да завъртят крана докрай и да пуснат топлата вода към хотела.  По време на проверката е установено, че 1200 литра вода са отишли към хотел Алфарезорт от незаконното пускане на водата.

Ето и ексклузивни кадри, с които единствено и само TroyanPress разполага. Вижте наглите престъпници, които около 2:30 сутринта на 21 март без никакво притеснение влизат в държавна собственост и с цялата си наглост врътват крана за минералната вода на техния хотел… с една единствена цел, а именно да не се изложат през своите гости, нарушавайки ред закони. Да не забравяме, че Алфарезорт е един хотелите двигатели на сдружение „Курортен комплекс Чифлика“, които се борят за спазване на законите, но какъв пример дадоха със своите действия… Преценете сами, кой е крив и кой е прав в цялата сага с водата в Чифлик и кой за пореден път краде вода…

Разследването продължава и предстои образуването на досъдебно производство, но дали ще бъде към неизвестен извършител или институциите ще си свършат работа и ще разкрият мнимите извършители с кучето Гринго, предстои да разберем.

Минералната вода към хотел Алфарезорт бе спряна на 18 март от Басейнова дирекция. Спирането се е наложило заради спешен ремонт на тръбата, по която минава водата тъй като е спукана точно под терасата на хотел Балкан и в момента я подкопава. И в момента минерална вода е спряна към Алфарезорт. Дори са премахнати дръжките на крановете, за да не може по никакъв начин да не могат да се манипулират от нагли крадци на вода. 

Коментари