ВИДЕО (18+)! Приватизатор и мутра от годините на прехода Илия Златанов, днес е модерен, прави се на жертва…!


Самопровъзгласилият се за крупен индустрилец и собственик на „най-големия“ завод за производство на асансьори Илия Златанов явно се чувства по-добре в ролята на Джак Спароу от „Карибски пирати“, отколкото като бизнесмен. Но за това по-късно…

Тепърва ще стане известно как завършилият Техникум по керамика и стъкло и с известни само нему си таланти е приватизирал световно известното преди Прехода предприятие „Изамет“.

Очевидно той е на светлинни години пред истинските индустриалци у нас, тъй като не е член на КРИБ. Бохем по душа и любител на неприличните игри с деца без оглед на пола (виж ВИДЕОТО по-долу), дядо Илия, на преклонна възраст (но с юнашко сърце, което не трае), е решил да стане балкански пират. И му се отдава. Първо се сдоби със златно съкровище от порядъка на 40 килограма. Част от това злато нашенският Джон Силвър не бе успял да изнесе при бягството си след набега, та полиция и прокуратура взеха, че го намериха в наземния му дом. Защото Джак Спароу, пардон, дядо Илия Златанов беше зает да се сдобие с нова пиратска шхуна на стойност 500 000 евро, с която може фриволно да пори вълните. В същото време, понеже Карибите са далеч, адмирал Илия си закупува и достойна за нивото му хасиенда в Гърция.

Но дядо Илия е съвременен пират. Той не пропусна да се ожали, че умира от глад, тъй като не може да вземе пенсията. Явно съвременните пирати са нова порода. Дядо Илия Спароу реши да се оплаче и на министър-председателя. Представяте ли си Франсис Дрейк да измрънка на Елизабет? По наше мнение това е най-краткият път за отделяне на главата от тялото.

При една бърза проверка която TroyanPress направи  в Търговския регистър установи, че Илия Златанов е воювал и то в битка до кръв със сина си, с който няма нито една обща снимка във фейсбука си, който също пoсeтихме. Няма обща снимка и с внуците си, но има много други интересни снимки, които за страничния наблюдател са показателни как живее един приватизатор и мутра от прехода, докато се прави на жертва!

Успоредно с това, обаче, балканският пират енергично развива и основната си дейност. Най-новият му подвиг е, изпращайки наемници от „охранителната“ фирма Ви Ти Ай Секюрити, да превземат на абордаж територията, собственост на „Изамет“ в Гара Искър, която с договор е отдал под наем на друго търговско дружество до 2027 година. Дядо Илия, като истински пират, не признава законите. Така наречените охранители, между които, ако се намери един без криминална регистрация, ще ги наречем бяла лястовица, като истински пирати прескачат оградата. И пак като истински пирати пеейки „Йо, хо, хо и бутилка ром…“ сбиват легалната охрана на обекта, с което придават ново съдържание на думата охрана. Дядо Илия, като модерен пират, се фука от фейсбук. За него няма значение, че няма съдебно решение или акт на какъвто и да било правоохранителен орган за това. Няма дори разрешение на бог Тангра, предадено чрез Йоло денев.

Така мина вчерашният ден на балканския пират дядо Илия. Той се изправи на палубата на новата си шхуна, погледна веещия се Джоли Роджър на върха на една от мачтите и придърпа към себе си момиченце и момченце със смутени погледи.

ВИДЕОТО НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ!

Линк към видеото: https://m.facebook.com/100060652423051/posts/124171652947915/?d=n

Коментари