ШОК !!! АГРЕСИВЕН СЛУЖИТЕЛ НА СТРОИТЕЛНА ФИРМА АРГО ГРУП ВИЛНЕЕ В НОВИ ИСКЪР


Истински екшън се е разиграл в Петък към 16 часа в центъра на Нови Искър пред очите на десетки минувачи. С екипа на Бунт се свързаха очевидци, пожелали да запазят анонимност. Те ни разказаха за грозните сцени, разиграли се на метри от тях, предизвикани от лицето Радослав Димов, за който се знае, че е от кв. Владо Тричков, в непосредствена близост до Нови Искър.


След като Радослав Димов бил забелязан да кара неадекватно своята Опел Вектра и по чудо не е предизвикал по-сериозен инцидент, същият започнал да крещи през прозореца на колата си и да плюе по случайни минувачи. Накрая спрял до колата на местни представители на охранителна фирма и започнал да сипе заплахи към нищо неподозиращите охранители. Виковете му се чували по целия център и съдържали закани за саморазправа и твърдения, че работи в строителна фирма “Арго Груп” и че никой не може да му каже нищо и ще прави каквото си поиска. След като не получил ответна реакция, с въртящи гуми се изнесъл с бясна скорост.

Ето и профилът на агресивния мъж във Фейсбук:


След извършена проверка от екипа на Бунт се установи, че наистина Радослав Димов е служител на строителна фирма “Арго Груп”.
Дали някой от засегнатите лица се е оплакал в полицията и какви ще бъдат последствията за проявената арогантност, предстои да разберем.

Източник: https://bunt.bg/2020/12/14/shok-agresiven-sluzhitel-na-stroitelna-firma-argo-grup-vilnee-v-novi-iskar/

Коментари