Уникалните таланти от Акустичната рок формация изнесоха невероятен концерт по случай 3-ти март


Днес се състоя концерт на уникалните таланти от Акустичната рок формация към НЧ „Съгласие 1869“ – гр. Тетевен, по случай Националния празник 3-ти март. Младите китаристи създадоха магична атмосфера и приятни емоции, които завладяха присъстващите в салона на читалището.

Талантливите китаристи и техният ръководител – Павлин Павлов, бяха поздравени от кмета на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева и председателя на ОбС-Тетевен – Мария Стойчева.

Днес всички ние се насладихме на невероятните музикални умения на младите ни китаристи. Видно е, че любовта към музиката се крие в сърцата на всички тях, а днешният концерт бе ярка демонстрация на наученото, на старанието и упоритостта на нашите млади съграждани, каза д-р Бояджиева.

Искам да изкажа и своите благодарности към неуморната енергия, която г-н Павлов – техният преподавате, влага, за да ги обучава и развива, насърчавайки професионалното им развитие. Бъдете все така всеотдаен и мотивиран, за да дарявате щастие и надежда в очите на талантливите деца на Тетевен, отбеляза д-р Бояджиева.

Тя отправи пожелания за здраве, творчески устрем, всеотдайност и много бъдещи успехи.

Коментари