Троян ще има представителка на МИС БЪЛГАРИЯ 2016


file-page1Днес 01.03. (вторник), в ресторант „България“ – Троян се проведе пресконференция по повод организацията на конкурса МИС БЪЛГАРИЯ – ТРОЯН 2016. На пресконференцията присъстваха г-жа Мариета Славчева представител на ИНТЕРСАУНД/лицензиант и организатор на конкурса/, г-н Валентин Бечев – генерален спонсор на МИС ТРОЯН и част от екипа, който ще се занимава с организацията на конкурса.

На пресконференцията стана ясно, че МИС ТРОЯН 2016 ще бъде първият от поредицата регионални конкурси свързани с кампанията за МИС БЪЛГАРИЯ 2016.

Конкурсът ще се проведе на 22 април в култовия ресторант „България“ в Троян. Интересно е, че победителката от Троян ще отиде на националния конкурс МИС БЪЛГАРИЯ 2016 г. на есен. За първи път в историята на конкурса Община Троян ще има представителка в престижния конкурс за красота, който датира от началото на 1990г.

Подкрепям изцяло идеята за реализирането на МИС ТРОЯН 2016 и не случайно ще се проведе в най-големия и луксозен ресторант в града, а именно ресторанат „България“. Ще съм радостен, че ще успеем заедно да изпратим най-красивото и достойно момиче, което ще представи подобаващо Троян и нищо чудно да стигне до финал, заяви Валентин Бечев, генерален спонсор на събитието.

Кастингите за конкурса ще бъдат на 30-ти март от 15:00 часа в ресторант „България“ – Троян. Момичетата трябва да бъдат на възраст от 17 до 26 години, с ръст над  165 см и най-вече красиви и харизматични, както и да са от град Троян. Всички момичета могат да заявят участие на е-мейл: misstroyan2016@gmail.com като в писмото трябва да посочат трите си имена, мерки и прикачени снимки без обработка и телефон за връзка.

На самия конкурс ще вземат участие изпълнители като Теди Кацарова, Христо Младенов и други. Момичетата ще бъдат оценявани, както от зрителите така и от изключително професионално подбрано жури с председател г-жа Ирина Папазова – президент на модна агенция ИНТЕРСАУНД!

В края на пресконференцията Мариета Славчева заяви, че МИС ТРОЯН 2016 ще бъде събитието, за което ще се говори постоянно и ще бъде направено на нивото на конкурса МИС БЪЛГАРИЯ 2016.

Коментари