Тетевенци посрещнаха 2019 година с много настроение, кръшни хора и празнична заря


В новогодишната нощ жители и гости на град Тетевен се събраха на пл. „Сава Младенов“, за да отпразнуват заедно посрещането на новата 2019 година. За присъстващите на празничната програма бяха осигурени местенца, където да се стоплят. Край огъня и с чаши вино в ръце, празнуващите се насладиха на прекрасните музикални изпълнения на певците Деница Караславова и Рафаел. Малко преди полунощ д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, отправи своето приветствие.

„Уважаеми съграждани, на прага сме на 2019 година – изпълнени с надежда и очакване за сбъдване на плановете ни, за съпричастност, за разбиране и взаимодействие между всички нас. На прага на новата година си даваме сметка, кои са истинските, стойностни неща, които ни карат да се гордеем. Които ни карат да изпитваме чувство на задоволство от това, което сме успели да постигнем. Вярвам във всеки един от Вас и знам, че заедно ще продължим да градим по-добрия облик и бъдеще на Тетевен. Искам да Ви благодаря, защото измина една трудна година, в която заедно показахме, че в Тетевен могат да се случват положителни неща, че можем да градим, а не да рушим! Желая Ви здраве, щастие и благодат през Новата 2019 година! Нека бъдем благодарни на всичко, което имаме и с добра мисъл, с надежда и вяра в позитивното начало, да посрещнем 2019 година! Щастлива и успешна 2019 година!“

След приветствието на кмета, в първите мигове на Новата година, площад „Сава Младенов“ бе озарен от тържествена заря, придружена от кръшни хора, много усмивки и настроение. В празничната вечер на площада бе и Борис Врабевски – Зам.-кмет на Община Тетевен.

Коментари