Теди Кацарова с грандиозен концерт на 24 -ти ноември в Централен военен клуб


12277976_10206361886660723_2142986956_nСлед изключително успешното представяне на юбилейния концерт на Теди Кацарова миналата година, който беше излъчван в националния ефир многократно и тази година отново бе поканена да реализира още един подобен, но този път Коледен Благотворителен концерт.
Идеята на концерта ще е любими и популярни български песни да бъдат представени в дуети с Теди Кацарова и певци от няколко поколения, на живо с бенд, с различно звучене и стилистика.
Всъщност идеята носи началото си от телевизионната рубрика „Новото лице“ ,която Теди реализира преди две години в „Преди обед“ по БТВ.
За целта Теди Кацарова е поканила различни и разнообразни гости, като:
Милена Славова, Д2 с Дидо, Цветелина Янева, Братя Аргирови, Силвия Кацарова, Стоян Михалев, Йоанна Драгнева, Маги Джанаварова, Лексус, Бракето, Искрен Пецов, Цветелин Атанасов (Елвис), TLDance, Гери Тодорова и Милица и др.
Концертът ще бъде под надслов и със заглавие ЛЮБИМИ ПЕСНИ, ЗА ЛЮБИМИ ХОРА, като водещ на събитието ще е Наско от БГ РАДИО създател на едноименнoто предаване.
ТЕДИКонцертът ще има и Благотворителна кауза. Събитието ще е под Егидата на НАЦИОНАЛНАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ „Докосни Дъгата“ в подкрепа на диабетно болни деца, съществуваща от 4 години и организирана от Баронеса Денислава Ангелова, с цел набиране средства за закупуване на  инсулинови помпи и консумативи за тях. Денислава Ангелова от години се е посветила на работа в сферата на здравеопазването, водена от желанието да помага болните да могат да живеят живота си с усмивка. Родители на диабетно болни деца са принудени да водят битки с държавните институции да се осъществи реинбурсация, тъй като България е единствената държава в ЕС, която по никакъв начин не подкрепя финансово пациентите с инсулинови помпи, затова целта на кампанията е закупуване, на колкото се може повече инсулинови помпи, които да бъдат дарени на деца в нужда.
Концертът ще се състои на 24.11. 2015г. (вторник) в Централен военен клуб –  София от 19:30 часа.
Коментари