СЪДЪТ в ТРОЯН РЕШИ! ГОДИНИ наред сдружение Чифлик е лъгало за проблем с водата в к.к. Чифлик …


Видно от съдебно Решение № 521/11.12.2019г., постановено по  гр. д. 415/2019г. по описа на Районен съд град Троян със съдия Антоанета Симеонова, Хотел „Алфа Ризорт“ в к.к. Чифлик, собственост на „Алфаризорт Термал“ с ЕИК 204053222 с управител Йоана Костова,  която твърди и съдът кредитира и възприема доводите й в своето Решение, което освен всичко е влязло и в законова сила, че винаги са имали питейна и битова вода! Това безспорен ФАКТ наведен от член на Срдужение Чифлик и възприет от съдебно-решаващия орган Районен съд – Троян!
Тук е мястото да се отбележе, че ескалацията на напрежението в к.к. Чифлик започна  с появата на новия собственик на хотел „Малката Веника“, който през 2016г. бе продаден и който днес се нарича „Алфа Ризорт“ в к.к. Чифлик със собственик Йоана Костова, дъщеря на скандалния тур-опратор Гриша Костов, който запали цяла България през 2016г.. 

Въведение: Кои са собствениците на Малката Веника днес , това е Йоана Костова и Гриша Костов, а кои са те?!

На снимката: Гриша Костов, който фалира тур-оператора „Алфа Тур“ през 2016г.

Коя е Йоана Костова, придобила през 2016г. хотел Алфа Ризорт (т.н. малката Веника в к.к. Чифлик)!? Тя е дъщеря на Гриша Костов бивш собственик на фалиралата през 2016г. тур-операторска фирма „Алфа Тур“. Фирмата била разследвана за умишлен фалит, тъй като стотици хиляди българи останаха по коледните празници в чужбина без да могат да се преберат, тъй като Гриша Костов бил фалирал през 2016г., а парите отишли за покупката на хотела в Чифлик, както разбрахме също през 2016г. с Нотариален Акт №158, том III, рег. №4098, дело 463 от 2016г. с дата на сделката 11.11.2016г.. Малко след сделката гръмна и тур-оператора на семейството  „Алфа Тур“. Така с парите от тур-оператора семейството закупи хотела! Така започнаха проблемите и в к.к. Чифлик. Вижте Несъстоятелността продължава, а измамените чакат още парите си! 

https://www.mediapool.bg/alfatur-obyavi-falit-zastrahovatelyat-tvardi-che-e-umishlen-news257702.html

https://money.bg/business/zastrahovatelyat-na-alfatur-smyata-che-turoperatorat-e-faliral-umishleno.html

След появата на Гриша Костов в края на 2016г. в к.к. Чифлик започнаха и скандалите с водата. Той започна да твърди, че фирма ДАД-ООД на г-н Пламен Данов, г-н Св. Дочков и г-н Антикаджиев не му осигуряват вода. Така от 2017г. започна истерията на Сдружение Чифлик, която истерия продължава и до днес, под давлението на Гриша Костов. 
Днес обаче дъщерята на Гриша Костов, който няма право да упражнява търговска дейност през следващите 5 години, с оглед фалита на тур-опретароската му фирма „Алфа Тур“, е осъдила неприсъствено „Троян Прес“. В Исковата Молба управителя на фирмата Костова е  изложила твърдение, че хотелът има  водозахранване, което не е от бидон в съседсво, от реката, както „Троян Прес“ твърди!
Всичко това обуславя съда в Троян да вземе решение, в което да приеме, че хотел „Алфа Ризорт“ има вода , която е питейно-битова.Тогава питаме ние, защо сме лъгани от Сдружение Чифлик в продължение на 3 години, че са жертви на нещо и някой?!
Ако са ни лъгали три години от 2017г. до 2020г., че нямат вода, правиха кампании, викаха медии и внушаваха на нас троянци, че нямат вода. Днес твърдят, че имат вода и съдът в свое решение приема това за факт Решение № 521/11.12.2019г., постановено по  гр.д. 415/2019г. по описа на Районен съд град Троян, със съдия Антоанета Симеонова, Хотел „Алфа Ризорт“ в к.к. Чифлик, собственост на „Алфаризорт Термал“ с ЕИК 204053222 с управител Йоана Костова, която е и Ищец по делото.

https://pik.bg/на-червено-фалитът-на-алфатур-завлече-несебърски-хотелиер-с-19-хил-евро-news614319.html?fb_comment_id=1429371000516296_1429416893845040

Така след 3 години лъсна грозната истина. Сдружение Чифлик е лъгало за проблемите с водата в к.к. Чифлик !?  


Ние от „Троян Прес“ ще сезираме Прокуратурата със сигнал за проверка за разпространяване на неверна информация от Сдрежение Чифлик, всяване на паника и смут в обществото, както и разрушаването на репутацията на к.к. Чифлик. И всичко това с появата на фалиралия бизнесмен Гриша Костов в края на 2016г., след като фалира тур-оператора „Алфа Тур“ и след като стотици хиляди останаха по летищата заради него, без да могат да се приберат по домовете си.   Гриша Костов бе на път да затрие к.к. Чифлик заради фалшивите истерии тиражирани от скандалния псевдо журналист Христо Гешов, който се опита да въвлече в несъществеващ проблем и кмета на Троян г-жа Донка Михайлова. 


Сега вече всичко е ясно, в к.к. Чифлик винаги е имало и има питейно-битова вода в хотелите от Сдружение Чифлик, в което двата основни члена са хотел „Алфа Ризорт“ и хотел „Фея“. Самите те, Сдружение Чифлик, са обявили това Решение на РС-Троян на страницата си и гордо признават, че са лъгали 3 години всички нас-троянци. Едва ли някой вече ще им се върже на призивите и клетвите. 
Така една 3 годишна сага на лъжи и обвинения приключи със съдебно Решение, което влезе в законна сила.

Вижте и извадка от съдебното Решение.


Коментари