СКАНДАЛНО! Кървавa баня начело с пишлемето Тодор Бояджиев, син на приватизатора Борис Бояджиев … (Част 1)


Скандалният приватизатор Борис Бояджиев ползвал отрочетата си за разкостването на фонда за грабеж на народа ПФ „Св.Никола“. Наши читатели ни подадоха интересна информация, че децата на Борис Бояджиев учили в чужбина – курсове по английски. Та въпросните отрочета на мизерника от Асеновград освен, че били храненици на фонда, то после участвали и в неговото разграбване.

Днес Тодор Бояджиев имал силни ментални смущения и изразена форма нарцисизъм и мания за величие.  Тодор Бояджиев днес участва в управлението на заграбени от ПФ „Св.Никола“ активи, на които той казва че е собственик макар и да знае, че заедно с баща му Борис Бояджиев са забърсали от клетите акционери. Нещо повече въпреки акционерите. Пр.пр. 7271/2000г. по описа на СГП е поредното доказателство за корупцията в съдебната система, а Борис Бояджиев е бащицата на това явление. Да не забравяме и факта, че ортак на скандалния приватизиратор е бил Ген. Любен Гоцев, а това дава отговори на всички въпроси как бедното момче от Асеновград стана милиардер?! Днес обаче Борис Бояджиев и отрочетата му не били приватизатори, срамували се от това, били бизнесмени.

Ето пример за техния бизнес. Миналата година продадоха парцел за близо 25 милиона лева, който по-рано бе на Химатех-АД, което бе приватизирано от ПФ“Св.Никола“, но през 2011г. фондът фалира и Химатех остана при Бояджиев. Така приватизаторът стана бизнесмен или иначе казано вместо да продаде имота и да раздели близо 25 000 000 лева с акционерите, той реши да си задържи парите за себе си. Фондът фалира заради загуба от 23 000 лева, да, двадесет и три хиляди лева загуба, като имаше активи за милиарди. Там бяха Химатех-АД, Елпром Харманли, Балканска Звезда, Индустриален Център Искър, Индустриален Център Тракия и мн. други. Всички тези дружества днес са на приватизатора Борис Бояджиев и семейството му и вече са бизнесмени!

Мутрите на прехода станаха бизнесмени, ама не. Няма да престанем да ви запознаваме с грабежите на прехода и в частност на мекеретата на Държавна Сигурност на БКП, които съсипаха България, като Банев и Бояджиев. Между другото и Банев и Бояджиев днес се срамуват, че са приватизатори, че са били в БКП, че са съдружници и част от ДС и, че  са участвали в мокри поръчки, но като погледнем Банев няма преживели съдружници, нещастни случай при ПТП, а Бояджиев също?! Изводите са за Вас! Пазете се, токсични са!

Коментари