Радинела Чушева от София е Мис България 2019


На бляскав спектакъл, с основна екологична кауза „Fresh Air“ бяха избрани най-красивите българки за 2019 година. Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция Интерсаунд.

Мис България 2019 е Радинела Чушева от София, тя ще представи България на световния финал Мис Планет през 2020 година. Красивата брюнетка е на 23 години от София. Бакалавър „Журналистика“ в УНСС, а в момента учи и магистратура.

 Румяна Данаилова от Варна спечели титлата Мис България Глоуб 2019 и ще представи България на едноименния световен финал. Тя е  на

20 години ,завършила е Частна търговска гимназия във Варна, със специалност Банково дело. В момента е студентка в Икономически университет – Варна и изучава „Икономика и управление на търговията“. Владее английски и немски език.

 Второ място е за Стелияна Иванова, на 18 години от Пловдив, която ще представи България на конкурса Miss Earth,

 На трето място застана Мария Попова от Асеновград,на 22-години. Завършила е спортно училище, с профил „Волейбол“. В момента има свой бизнес.

Опънинг денс, съчетание на силни визуални мотиви, въздействащ танц и тематичен нетрадиционен стайлинг пресъздаде глобалното замърсяване на въздуха и природата, своеобразен протест към безхаберието на хората към своя дом – Планетата Земя! Много емоционално момичетата показаха с красотата, устрема на младостта и увереността  че трябва да  живеят в чиста Планета, където ще са щастливи, ще създадат семейство и ще отгледат своите деца!

В програмата с изпълнения се включиха певците  Цвети Радойчева, Владислав Славов-организатор на турнето „Вечните песни на България“ и Евгени Минчев, който представи новата си песен „Гълъбо“.

В журито блестяха четири носителки на титлата Мис България- Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и последната носителка на титлата Теодора Мудева, която само преди месец спечели престижния международен конкурс Мис Планет 2019!  

Идейната концепция и режисура на иновативния спектакъл за шеста поредна година е дело Мартин Желев, а хореографията е поверена на Сабин Асенов.

Водещи на бляскавата церемония отново бяха Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео.

Участничките  дефилираха с облекла на  бутик „Reserve“, бански костюми с марката „Dellfina“ и официални тоалети на големия български дизайнер Христо Чучев. Обувките са предоставени от „Сара Пен“. 

Официален фризьор на Мис България е Christian of Roma, а гримът е дело на   Proface.

Генерални спонсори на конкурса са АРТЕ СПА & Парк Хотел – Велинград, Орехите , Гранд Хотел Банско , фитнес Пулс и Christian of Roma.

Официален превозвач на конкурса е Дари Травел.

Ще получат подаръци от нашите приятели от Хранителна компания Белла с марката  „Орехите“,очила GaGa Милано,  Кристиан оф Рома, Гарлен, Делфина,  Сара Пен и Proface.

Коментари