Първи подетап на временната организация на движение, въведена във връзка с реализирането на ново кръгово кръстовище в Троян


Както Община Троян вече обяви, на 23.07. беше дадено начало на изпълнението на „Реконструкция кръстовище ул. „Васил Левски“ и ул. „Минко Радковски“ /при АИР/“. След като беше уточнен графика на дейностите, Община Троян публикува първия подетап на временна организация на движението, както е видно от схема „Етап 1“.

При този подетап строителството започва с изграждане на корекцията на дере „Алдица” и се осъществява връзката му със съществуващия водосток под ул. „Васил Левски”. Изгражда се новият западен бордюр на ул. „Васил Левски” и прилежащия към него тротоар. След завършване на корекцията на дере „Алдица” се изгражда частта от ул. „Минко Радковски”, която е предвидена за Етап І. По време на строителството пътното платно на ул. „Васил Левски” се стеснява с един метър, като в най-тясната част остава платно за движение с ширина 6.00 м. Движението по улицата остава двупосочно без да се променя съществено действащата организация на движение. Временната сигнализация ще се изпълни с табели С4.4 на разстояние от 10.0  метра. Скоростта се ограничава на 30 км/час със знак В26. Пешеходното движение се пренасочва към съседния тротоар, незасегнат от строителството, чрез табели Т17. Предвидена е временна пешеходна пътека, сигнализирана със знаци Д17.

Може да разгледате схема „Етап 1“, за да се запознаете с първия етап от временната организация.

 

Коментари