ПРЕСАТА ГЪРМИ! Марин Ичев стигнал дъното… пребиват го като помияр…


Скандалният Марин Ичев покровител на разпространението на наркотици, контрабанда на цигари и рекет, това накратко е той! Ектествено всички знаят за това, добре забравените тъмни времена в Троян! Тогава плащаш на „Сдружение Троян 166“ месечната си лепта и имаш спокойствие, ако не, имаш проблеми! По времето на корупмето Марин Ичев контрабандата бе изигната в култ.

Скандалният приватизатор Борис Бояджиев с айдуката си Марин Ичев


По времето на Марин Ичев имаше частна полиция, а това го виждаше всеки троянец, всеки полицай, но това е Марин Ичев и крималното му минало. Обръча му за влияние минава естествено през друг скандален бивш полицай от Ловеч Георги Иванов също изхвърлен от системата на МВР. Същият Георги Иванов обаче имал връзки в Плевен, а там той прикривал машинациите на Ичев.


Днес двамата са извън системата на МВР, като единият е овчар, а другият е пишман айдукат, който обслужва неколцина от спонсорите, които му дължат много, тъй като е изпълнявал мръсни поръчки за тях, докато бил пишман началник в РУ-Троян.
Марин Ичев и до днес ходи и се прави на мутра от 90-те години на миналия век, но за това често го и бият, което му е станало като обичайна практика!

източник: БЛИЦ

Коментари