Право на ОТГОВОР! Кметът на Ловеч Корнелия Маринова изригна по протестърски?!


Всяка медия уважава правото на отговор на лице, което се почувства засегнато от публикация или изявление и има желанието да даде своята гледна точка. Точно това се опита да направи и лицето Корнелия Маринова, изпълняваща длъжността Кмет на община Ловеч. Без да изпадаме в повече полемика, медията ни помества развълнуваното писание на г-жа Корнелия Маринова, като самата тя се е подписала под него, а не на Кмета на Община Ловеч, каквато е служебната ѝ длъжност. След писмото ще видите отново казаното от Виктор Стойков (бивш шеф на НАП-Ловеч) и ще си направите извода кой крив и кой прав. Това е ролята на обективната журналистика каквато сме и ние.


Троян Прес работи само с факти, а импресиите в изразите, които влага, са с журналистически похват, тъй като читателят трябва да успее с най-малко думи да придобие най-много информация. В същото време не следва да го отегчаваме с многословие, което в днешния 21. век е признак на лоша култура. Векът, в който емоджитата са на път да изместят словото, векът, в който младите искат резултат, а не лъжи и празни обещания. И накрая, г-жо Маринова, не заплашвайте, не ви прилича, но все пак отчитаме, че с експерт като г-н Христо Гешов , който е известно, че е Ваш приближен и консултант по медийните теми на Община Ловеч, нормално е да имате неговия стил и похвати.

Ето кой е медииният консултант и момчето за мръсни поръчки на Корнелия Маринова, това е скандалният журналист придизвикал погнуса. Моля не отваряите тези линк/ове/, ако не сте навършили 21 години, съдържанието не е подходящо и за лица чувствителни към насилие и зверства!  

1.  https://pik.bg/ексклузивно-в-пик-прокуратурата-погва-ближещия-тоалетни-христо-гешов-след-сигнал-на-медият-news845638.html?fb_comment_id=2032249900237983_2032329880229985


2. https://politikata.net/426206/

3.https://blitz.bg/obshtestvo/vtori-perverzen-klip-s-khristo-geshov-da-si-oblizhesh-prstite-video-18_news673759.html

Ето и правото на отговор наречено писмо на г-жа Корнелия Маринова:

Уважаеми, Троянци,

Един от моите опоненти за кмет на община Ловеч ви занима и има намерение да продължава да го прави и в следващите дни, с личните си драми – мними и измислени, които най-вероятно са ви безинтересни. 

Трябва веднага да кажа, на редакцията и собствениците на Troyanpress.com, че с тях следващите реплики на този разговор, ще продължим в присъствието на прокурор. Няма да оставя без последствие, внушенията и лъжите, както и абсолютната липса на елементарна журналистическа етика и ще защитавам правата си с всички възможности, които българското законодателство ми дава. 

Начинът по който кандидатът на ВМРО Виктор Стойчев, открива предизборната си кампания е доста показателен, за това което трябва да очакваме от него и в бъдеще. За жалост не виждаме полезни идеи. За сметка на това, виждаме мръсна, кална кампания и то в медия в съседен град. 

С твърдението си, че аз стоя зад дисциплинарното му уволнение, Виктор Стойчев, показва или откровена лъжа или абсолютна и недопустима некомпетентност. Въпреки годините прекарани като директор на НАП – Ловеч, същият явно игнорира, че НАП е специализиран държавен орган към Министъра на финансите и няма нищо общо с Община Ловеч. Вместо да дава въображаеми версии за уволнението си, Стойчев може да се концентрира върху това, да обясни и на Ловчалии  (и на Троянци,ако желае) какво означава „не оторизиран достъп до архивите на НАП“ и дали е вадил данни от архивите на НАП за собствени цели или по чужда поръчка?

Нелепите внушения, че общината и кметицата са замесени в преследване на детето му, са плод на въображението на г-н Стойчев, както вече се установи и от надлежната проверка на ДАЗД – Ловеч. По мое убеждение, използването на дете за предизборни цели, не може да бъде определено по друг начин, освен като перверзия. Работила съм дълги години като учител, и за мен децата са най-голямата ценност. Искрено съжалявам, че Виктор Стойчев е решил да използва собственото си дете, за да спечели политически дивиденти. 

Корнелия Маринова

Ето и материалите, които накараха Корнелия Маринова да се разтрепери и да изпадне в шок. Сами преценете къде е истината и помнете, че никой не може да ви внушава, а Вие сами трябва да си направите извода за истината. Това е обективната журналистика и за това се борим.

А с г-жа Корнелия Маринова ще се срещнем в съда заради скандалното й поведение, за което Троян Прес ще я съди! Следва да си зададем въпроса защо Корнелия Маринова се уплаши и от страх плаши медия!?  Няма да спрем г-жо Маринова, напротив!


Коментари