ПП“Има такъв народ“ Ви канят на среща в Габрово, Трявна и Севлиево!


Кандидат номер 1 в листата на Слави Трифонов за областта води експерти от партията в Габрово, Трявна и Севлиево за разговор с желаещите граждани.

Финансовият и банков експерт Любомир Каримански – част от екипа на ПП „Има такъв народ“ в сектор Икономика и Финанси, ще проведе среща в Габрово, Трявна и Севлиево на 1 април заедно с представителите на местната структура на партията. На срещата, освен финансовия съветник по дигитални разплащания от Люксембург, ще присъстват още икономистът Кирил Симеонов, както и клетъчният биолог от Университета „Дюк“ в Северна Каролина Йордан Бъчваров.

Експертите от екипа на Слави ще направят пешеходна обиколка с цел провеждането на разговор с желаещите граждани, въпреки противоепидемичните мерки.

  • От сутринта на 1-ви април ще можете да задавате своите въпроси към кандидатите от партията на Слави Трифонов в центъра на Габрово.
  • От 14:30 часа екипът на „Има такъв народ“ ще приветства въпроси в центъра на Трявна.
  • След 17:00 часа гражданите на Севлиево ще могат да разговарят с експертните членове на партията в центъра на града.

Вижте кои са първите 5 неща, които ПП „Има такъв народ“ ще приложи във всеки отделен сектор и се запознайте с програмата за управление. Задайте въпросите си относно основни политики или попитайте как може да станете част от политическия проект на Слави Трифонов.

Решаващият глас си ТИ!
Линк към събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/796318447983652

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари