Партиите в област Ловеч редят листите за изборите на 11 юли


По информация на медията ни, партиите в област Ловеч започват от този уикенд да редят листите за предстоящите извънредни парламентарни избори на 11 юли. Най-вероятно тази събота или неделя ще станат ясни листите на ДПС и ГЕРБ като най-вероятно водачите ще бъдат същите.
БСП ще редят листи и избират водачи следващата седмица като от достоверен източник разбрахме, че водачът на изборите през месец април Ирена Атанасова по всяка вероятност ще бъде сменена заради катастрофалния резултат, който левицата направи в област Ловеч. В БСП начело на листата е възможно да застане Минко Казанджиев или д-р Валентина Александрова, но не е изключено от „Позитано“ 20 да спуснат за водач поредния парашутист.

От партията на Слави Трифонов още миналата седмица заявиха, че ПП „Има Такъв Народ“ ще правят изцяло нови листи като в това число и водачите ще бъдат сменени. Все още няма информация за останалите партии като например тази на Мая Манолова „Изправи се! Мутри вън“, там също се очакват рокади в листата за област Ловеч.

За „Демократична България“ информацията е, че ще бъде поставен за водач човек от Троян или Ловеч.

Очаквайте продължение!

Коментари