Още едно предприятие в област Ловеч е останало без подкрепа от държавата в пандемията


Лъжите на правителството за помощите, които бил получил бизнесът се разпространяват по-бързо от епидемията. Това стана ясно по време на посещението на кандидатите за народни представители на ДПС-Ловеч в цех за дървопреработване в село Борима.

С проблема на собствениците и работниците в цеха лично се запознаха водачът на листата на ДПС – Ловеч Рушен Риза, зам.-председателят на ДПС и трети в листата за Ловеч Станислав Анастасов, областният председател на ДПС – Ловеч Сурай Велиева по настояване на кмета на село Борима Мериян Афъзова.

Цехът дава препитание на местните и падне чиято е ударила жестоко работата им, но не били одобрени и сега се справят със собствени сили, доколкото все по-новите мерки на правителството позволяват това. Ваксини до работниците не са достигнали и това е вторият голям проблем, защото въпреки спазването на правилата, страхът от масова зараза в предприятието остава, което ще доведе и до окончателното им ликвидиране.

“Ето как властта се погрижи за бизнеса”, коментира Асан Хаджиев и помоли кандидатите на ДПС за помощ. Те се ангажираха да поставят въпроса и да предприемат всички необходими действия за изясняване на случая. “Вярвам, че след изборите на 4 април ще имаме много повече възможности”, коментира областният председател на ДПС-Ловеч Сурай Велиева.

РЕСТАРТ НА ДЪРЖАВНОСТТА – с 9 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари