Община Троян предлага временен паркинг за живущите на ул. „Минко Радковски“, засегната от строителните работи по кръговото кръстовище


В предстоящата седмица, при подходящо време, ще започне работата по „Реконструкция кръстовище ул. „Васил Левски“ и ул. „Минко Радковски“ /при АИР/“. За момента строително-ремонтните дейности не са обхванали цялото кръстовище и главната улица „Васил Левски“ е отворена за движение.

В първия етап на изпълнение е засегнат участъкът на ул. „Минко Радковски“, между ул. „Васил Левски“ и ул. „Любен Каравелов“, който ще бъде затворен. Това ще предизвика затруднения за живущите в жилищния блок, които няма да имат възможност да паркират автомобилите си на паркинга при блока.

Община Троян предлага временно решение на проблема на засегнатите от ремонта граждани. Със съдействието на директора на НУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Борис Йовчев, дворът на училището ще бъде отворен и част от него ще бъде обособен като временен паркинг. Мястото е в непосредствена близост до блока и ще обслужва само живущите в района.

Коментари