ОБРАТ В ДУПНИЦА!!! ГОРСКИЯТ Е БИЛ НАПАДНАТ И СЕ Е ЗАЩИТАВАЛ!


Бракониерът и рецидивист Костадин Станчев от град Дупница се е нахвърлил срещу горския служител Красимир Сулев, който в момента изпълнявал служебните си задължения.

Бракониерът Константин Станчев се нахвърлил срещу държавното лице по време на изпълнение на служебните си задължения като се опитал да отнеме служебното му оръжие. Станчев е залавян многократно с големи количества незаконна сеч. Той не само бракониерства, но и ловува защитени видове животни в късните часове на нощта, коментират Дупничани в социалните мрежи. Също така има и съставени актове за стрелба по бездомни кучета.

Служителите от горското стопанство на града са многократно заплашвани от Станчев, който използва реплики от сорта на: “ще ви запаля всичките”, “вие не сте хората да ме спрете да режа гората”, като на някои от тях е вадил брадва и нож. Той има и задържания за побой и шофиране в нетрезво състояние.

Нападнатият Красимир Сулев

В момента горският служител Красимир Сулев, който е и треньор по кикбокс, е със затруднено дишане проблеми с вестибуларния апарат в следствие на душене има и голями белези в областта на шията. Той постъпва в болница като е закаран с линейка където до вчера беше и бракониерът Станчев, който е проявил агресия и срещу лекарския екип, в следствие на което е изгонен от лечебното заведение.

Източник: bunt.bg

Коментари