Нови назначения в Община Троян


Три момичета по програма „Старт в кариерата“ ще имат възможност да се включат в екипа на Община Троян за следващите девет месеца. На 01.03.2017 г. кметът г-жа Михайлова ги посрещна в кабинета си – с мартеници и пожелания за предстоящите месеци, които ще бъдат изпитание и възможност за доказване на качества и способности.

Биляна Герджикова, завършила УНСС, специалност „Публична администрация“; Мирослава Мирчева – бакалавър по специалност „Стопанско управление“ от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, в момента завършва магистратура „Човешки ресурси“ и Инна Борисова, получила своето образование също във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ – бакалавър „Българска филология“, в момента завърша и магистърска степен „Предучилищна и начална училищна педагогика“ са новите стажанти, които през 2017 г., в продължение на 9 месеца ще работят в дирекции и отдели на Община Троян: дирекция „Планиране и проекти“, дирекция „Общинска собственост и икономика“ и отдел „Образование, култура, социални и младежки дейности“.

Програмата „Старт в кариерата“ дава възможност на лица до 29 години, без стаж в специалността да натрупат опит в администрацията. Г-жа Михайлова разказа пред новите служители за техните предстоящи занимания, както и за опита, в годините, който е позволил на много нови служители да започнат постоянна работа в Община Троян именно след тази програма. В края на срещата си, кметът г-жа Михайлова им пожела освен здраве и много късмет – успех в следващите месеци.

Коментари