Николай Нанков: Нужни са опитни политици, с воля и капацитет да управляват държавата!


По традиция ГЕРБ-СДС дадоха старт на поредната предизборна кампания с водосвет в Катедралния храм „Св. св. Кирил и Методий“ в Ловеч. ГЕРБ-СДС тръгват за убедителна победа с отбор от млади хора и доказани експерти в своята област. Средната възраст на листата е 42 години, като най-младият в нея е на 34 – Павлин Йотов от Луковит, а с най-голям житейски опит, но само на 55 години е д-р Краси Дончев от СДС.

Водачът на листата в 11 МИР-Ловеч Николай Нанков написа във фейсбук: „Последните години ясно показаха, че в политиката няма място за аматьори. Наложеното от опонентите ни безвремие трябва да приключи. Нужни са опитни политици, с воля и капацитет да управляват държавата. Защото светът е раздиран от кризи и противоречия и България няма повече време за губене. Убедени сме, че българинът се умори от неуспешни политически експерименти, от избори, от безплодни политически нападки, които не променят живота му към по-добро. Напротив – от ден на ден чувството за безнадеждност, за несигурност, за липсата на перспективата става все по-силно.
Време е да сложим край на този мрак! И с гласа си да покажем уверено, че са нужни решения, не “ала-бала”, както казват опонентите ни от ПП.

Ние от ГЕРБ знаем как да върнем стабилността; как утрешният ден да е по-добър, по-сигурен, по-смислен! Гласувайте! Всеки глас е важен!

СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ В СИГУРНА ЕВРОПА с 22!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари