Николай Нанков: Време е за ново начало!


ГЕРБ РЕГИСТРИРАХА ЛИСТАТА СИ ЗА КАНДИДАТ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЗА 11-МИР ЛОВЕЧ. ЕТО, КАКВО НАПИСА ПО ТОЗИ ПОВОД НИКОЛАЙ НАНКОВ ВЪВ ФЕЙСБУК ПРОФИЛА СИ:

Време е за ново начало. Пропиляхме много в експерименти, а в живота най-ценно е времето! Днес регистрирахме листата в РИК – Ловеч и тръгваме към изборите на 9 юни със силен отбор, който както винаги досега съчетава младостта и опита. Заедно с мен са Ирина Митева, която изгради авторитет на различни позиции в местната политика, троянецът предприемач Красимир Батолов, д-р Красимир Дончев /СДС/, тетевенецът икономист Иван Цветанов и зооинженерът Андриана Младенова от Ловеч – също хора с опит, треньорът-хандбалист Виктор Симеонов и инж. Павлин Йотов от Луковит, представители на гражданската квота.

Много може да се говори за изгубеното време в ярко политическо противопоставяне. Но ние знаем, че хората не ичакват от нас ала-бала! Гражданите имат нужда от спокойствието, че живеем в мирна и стабилна държава – защото светът е раздиран от опасни противоречия. И България има нужда от опитни политици, които имат капацитета да я преведат през трудностите. ГЕРБ ще върне на хората увереността и надеждата в утрешния ден. Милиони българи очакват от своите управленци държава, в която да се чувстват защитени, с достоен живот и спокоен дом за децата им. Ние от ГЕРБ знаем това и как да го постигнем! Гласувайте на 9 юни! За стабилна България! За сигурна Европа!

Коментари