На кого му пречи беседката в парк „Къпинчо“ – Троян ?


Днес получихме сигнал от сдружение „Троян в бъдещето“ по повод на вандализма, извършен в парк „Къпинчо“ и по точно унищожаването на беседката, направена с лични средства на хората, които са в сдружението.

Припомняме, че въпросната беседка бе направена през есента на 2014 година. Целта на сдружението е да реставрира  парк „Къпинчо“, да могат хората да го посещават спокойно, да има място, на което могат да си починат, да си направят пикник с децата и т.н.

Да, ама Не! Явно пияни или дрогирани младежи са решили, че тази беседка им пречи. На снимките ясно се вижда простотията на вандалите – издялкани са носещите колони, палено е огън на самата маса в беседката. Няма смислено обяснение на това деяние и защо е направено. Едно е сигурно – тези хора трябва да си понесат последствията. За съжаление до момента няма информация, кой или кои са го направили.

Всеки, който има информация за извършителите на този вандалски акт, моля да се свърже със сайта на адрес: info@troyanpress.com, а ние поемаме ангажимента да предадем информацията на сдружението.

Както се казва в една поговорка: „Няма ненаказано добро!“

Коментари