Любомир Каримански в Ловеч: Трябва да се спре легалната кражба на 2,5 млрд. лева от държавния бюджет!


Днес, ПП „Има Такъв Народ“ откри официално предизборната си кампания в област Ловеч и избра това да стане на открито, пред офиса на партията в град Ловеч. На нея присъстваха всички кандидат-депутати от листата на партията начело с водача Любомир Каримански.

 Срещата започна с представяне накратко програмата на ИТН и основните приоритети, които партията ще защитава в 47-ото Народно събрание. Любомир Каримански заяви, че един от основните приоритети е да се спре легалната кражбата на 2,5 милиарда лева от държавния бюджет, което се е случвало по време на управление на ГЕРБ. Нужни са спешни законови промени в обществените поръчки. Нужна е още промяна в закона за концесиите, както и намаляване на ДДС на основните хранителни продукти като хляб, мляко, сирене и други до края на кризата. Каримански представи и първите законодателни действия, които ще предприеме като народен представител в 47-то НС.

На срещата присъства и енергийният експерт на ИТН Благой Голобарев, който категорично заяви, че България в момента няма енергийна стратегия, а от „Има такъв народ“ предлагат и имат изготвена не просто стратегия, а национална доктрина с 18 детайлно разписани мерки.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари