Луксозно издание „150 години град Троян. 150 причини да го посетиш“ приканва туристите да видят Троян през един по-различен поглед


Дългоочакваното издание „150 години град Троян. 150 причини да го посетиш“ вече излезе от печат. Стилно, креативно и съдържащо любопитни факти – така определиха изданието първите, които разлистиха книжката.

„Троянци живеят в Балкана и Балканът живее в тях“, тези думи карат четящия изданието да се потопи в атмосферата, наречена Троян. Безспорно, всеки посетил някога града в сърцето на Балкана има своя причина, заради която се връща отново и отново. 150 са само част от причините троянци и туристи да обичат това място. Своята причина да заобичате все по-силно Троян може да откриете и на сайта на Информационно-културен център гр. Троян – www.visit.troyan.bg, в специалната секция, създадена по повод 150 години от обявяването на Троян за град.

Вече започна и активната подготовка за честванията, които по традиция ще се състоят на 14 октомври. Всяка актуална информация ще бъде достъпна на интернет страницата на Общината.

Коментари