Листата на БСП за Ловеч ще бъде без съществени промени! Социалистите на бунт срещу водача!


В петък се е провел областен съвет на БСП, на който се е обсъждал листата за кандидат -народни представители за 11 МИР-Ловеч. От източници разбрахме, че листата ще бъде почти същата като предната от изборите на 4 април.

Както съобщихме водач за Ловеч на БСП остава Ирена Атанасова, спусната от София. Втори листата е отново Минко Казанджиев, а на трето място е троянската докторка Валентина Александрова. Това ще бъде на 100% челната тройка на левицата, която ще се бори мандат в ловешко.

Все повече се засилват коментарите на социалисти от областта, които призовават Ирена Атанасова да се откаже от водаческото място и да бъде сложен човек от област Ловеч, който е познат на гласуващите и добре знае какви са проблемите на хората тук. Наблюдава се и отказ на социалистите да работят за спечелване на изборите в 11 МИР. Припомняме, че на 4 април те успяха да съберат едва 9756 гласа и да си подсигурят едва един мандат. В политическите среди все повече се говори, че БСП може и да не съберат достатъчно гласове, за да вкарат Ирена Атанасова в 46 Народно събрание и мандата да отиде в партията на Слави Трифонов „Има Такъв Народ“.

Съвсем скоро ще ви представим и пълният списък на листата на БСП за България за 11 МИР-Ловеч.

Коментари