Легендите на българския блус и рокендрол Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд представиха грандиозния си спектакъл „30 години на път“ в Тетевен


На 10 август 2019 г. тетевенският площад „Сава Младенов“ стана сцена на изключително музикално зрелище. По покана на Община Тетевен, блус и рокендрол легендите Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд представиха грандиозния си спектакъл „30 години на път“, които събра стотици граждани и гости привечер, за да се насладят на неостаряващото творчество на бандата, което топли сърцата на поколения българи и новите им песни. Сред дошлите да послушат класическите и нови блус и рокендрол изпълнения бяха Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева и Зам.-кметът на Община Тетевен – Тони Стоев.

Събитието бе част от културния афиш на Община Тетевен за лятото и предизвика засилен интерес в края на седмицата, в която Тетевен бе домакин на Първото международно състезание за ученици България 2019 „Карстът – последното „бяло петно“ на планетата Земя“ и Лятното кино под звездите, което представи българската комедия „Летовници“ на режисьора Ивайло Пенчев. 

Коментари