КЪРВАВА БАНЯ! Разкрита е кражбата за милиарди от мародера Борис Бояджиев … вижте сами !?


Приватизаторът Борис Бояджиев, който открадна боновите книжки на стотици/хиляди хора

Ето списъка с предприятията, които заграби скандалният приватизатор и мутра от годините на прехода, „троянецът“ от Асеновград Борис Бояджиев. В поредица ще ви обясним за всяко едно предприятие каква му е съдбата след като Бояджиев, чрез фирмата си БОРКОМ, пусна искане за ликвидация на ПФ „Св.Никола“, който бе прекръстен на Индустриална Холдингова Компания (ИХК).  През 2011г. Бояджиев внася искането за ликвидация с внушението, че фондът за масова приватизация бил отчел „колосална“ загуба от цели 23 000 лева, да двадесет и три хиляди лева, а активите на фонда са за милиони, дори милиарди. Та тази причина дала основанието за старта на процедурата по ликвидация начело с ликвидатора Георги Богданов, който беше изхвърлен от държания резерв заради саботажи при разследване за корупция. Ликвидаторът, чиято жена работила във фонда за масова приватизация през 2013г. приключва ликвидацията като всички активи отиват при Борис Бояджиев, който бил и изпълнителен директор на фонда за масова приватизация?! Това как трябва да го наречем?! Фалираш фонда и прибираш активите му, чрез схема, а стотиците/хиляди измамени с откраднати бонови книжки подали сигнали до Софийска Градска Прокуратура по пр.пр. 7271/2000г. през 2014г. ще разберат, че делото било водено в следствието срещу посредника, който бил им откраднал боновите книжки, но къде са отишли тези Бонови книжки?!

Ами при съдружникът на Борис Бояджиев и брат на Калоян Янков и така крадените бонови книжки са откраднати, за да стигнат при кого?! При  Борис Бояджиев, който се срамува от това, че е приватизатор, иска да е бизнесмен. Отрочетата на Борис Бояджиев също са в долната схема, това е Тодор Борисов Бояджиев, който участва в събранията на фонда за масова приватизация и ликвидацията му. За това сме ги учили с парите ни в чужбина. От къде бедняка от Асеновград Борис Бояджиев стана милиардер, ами от където и беднякът от Любимец Николай Банев стана милиардер, от народа и от боновите книжки!


Калоян Янков председател на ПФ“Св.Николов“ (Индустриална Холдингова Компания) и водещ в Да(й) България като се борят за демокрация и честност!

Къде е прокуратурата, срещу която реват и Банев и Бояджиев заедно с Да(й) България и Реформаторите?! Видяхме лидера на Да(й) България Калоян Янков, че участва в касапницата, в която е обран народа, взети са стотици хиляди бонови книжки, а делото е заметено с уж погасена давност, но за ОПГ давността не е погасена твърдят юристи, а Борис Бояджиев, Тодор Бояджиев и Георги Богданов са достатъчни, за да се обоснове обвинение в грабеж  на народа.

Коментари