КРИМИ! Пиян 49-годишен троянец бе хванат да управлява мотоциклет


49-годишен мъж от гр.Троян е задържан в местното полицейско управление след като на 02 юни около 21.10ч е управлявал мотоциклет след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,38 промила. По случая е образувано бързо производство.

На 31май oколо 16.40 часа на третокласен път 401 /Микре – Севлиево/ в участъка Изворче-Соколово, при дъждовно време и на мокър участък, лек автомобил „Нисан“ управляван от 18-годишен младеж от Ловеч, при движение в посока към град София навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в лек автомобил „Фиат“.
В резултат на тежкия пътен инцидент на място е починало 18-годишно момиче от Ловеч, което е пътувало на предната дясна седалка в «Нисан»-а, а водачът на същия автомобил е настанен в тежко състояние и с опасност за живота в плевенска болница. При сблъсъка са пострадали и 58-годишната водачка на «Фиата» и пътничка  на същата възраст, които също са настанени за лечение. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство след като е установено, че от неизвестна дата до 31 май от местността «Ореша», в землището на с.Голям извор без редовно писмено позволително са отсечени 168 дървета от вида бял и черен бор.

На 31 май служители на РУ Ловеч и ЗЖУ-Плевен са провели полицейска операция, в хода на която са обходени 20 населeни места на територията на община Ловеч, проверени са 67 МПС и 81 лица, установени са 46 нарушения, за които са съставени 14 акта по ЗДВП и 32 глоби с фиш. 

На 01.06.2019г. около 01.45 часа полицаи от РУ Луковит са спрели за проверка лек автомобил БМВ без регистрационни табели и управляван от 25-годишен жител на Луковит, който е шофирал след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 3,34 промила.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа , а по случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Ябланица е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 32-годишен мъж от града, който на 31 май около 12.10ч. е установен да управлява лек автомобил след употреба на наркотични вещества – амфетамин и метамфетамин.

52-годишен жител на ловешкото с.Абланица е задържан в РУ Ловеч след като на 03 юни около 01.00ч. е установен да управлява лек автомобил по пътя от Ловеч за Троян с 3.2 промила алкохол в издишания въздух и след като е реализирал лек пътен инцидент с материални щети по собствения си автомобил. По случая е образувано бързо производство.                       

Коментари